跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

MoMo係吸血彊屍???

[size=large]MoMo下面已經出咗2隻牙仔, 而家開始出上面嘅, 但唔係出門牙喎 係出犬齒呀 咁咪成隻吸血彊屍咁囉 點解係咁架??? 妳哋啲BB會唔會咁架?

別墅

Re: MoMo係吸血彊屍???

哈,咪應晒節.......萬聖節

複式洋房

my BB also 出上面門牙 and 犬齒!

DoDoDoDo 寫道:
[size=large]MoMo下面已經出咗2隻牙仔, 而家開始出上面嘅, 但唔係出門牙喎 係出犬齒呀 咁咪成隻吸血彊屍咁囉 點解係咁架??? 妳哋啲BB會唔會咁架?

大宅

Danielle_Szeto 寫道:
哈,咪應晒節.......萬聖節

大宅

咁搞笑 有冇相睇呀?
[url=][/url]

伯爵府

我都想睇下
YSWONG18 寫道:
咁搞笑 有冇相睇呀?

複式洋房

真係好搞笑, 可否睇下相呀?

大宅

咁攪笑出犬齒先?
影張相睇吓啦

大宅

MoMo 係一個好可愛的吸血彊屍!
我好想睇吓呀 !

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

[size=large]毛媽幫我問過牙醫, 原來上門牙有4隻架, 果隻只係側門牙, 唔係犬齒呀 咁都無咁驚 真係唔該晒毛媽呀 果2隻牙只係出咗少少, 影唔到相喎.

伯爵府

咁搞笑 咁有無問埋點解會出側門牙先既?
DoDoDoDo 寫道:
[size=large]毛媽幫我問過牙醫, 原來上門牙有4隻架, 果隻只係側門牙, 唔係犬齒呀 咁都無咁驚 真係唔該晒毛媽呀 果2隻牙只係出咗少少, 影唔到相喎.

複式洋房

dodododo,

my bb has the same situation!!

男爵府

原來會咁樣出牙喎....不過jerry仔依然好enjoy做"冇牙佬"

複式洋房

妳地個個都出左牙仔啦!仲出到第三四隻添!我囡囡一隻都未有喎!佢依然笑到成個西瓜咁既口!

首頁

尾頁

跳至