跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 沙田媽咪會 (part 3)

大BB 寫道:
[quote]
So 寫道:
SmallSmall、維他 >>
你哋話事啦﹗我最緊要係吹吓水啫﹗ :-P

大BB >>
當然歡迎你同欣禧嚟啦﹗你邊係其他人,你個名都係沙田會員名單入面。

so,

[/quote]

[size=large]到!!

話時話丫,唔知有冇..................會員褔利呢? :-P
孩子, 忠﹔請不要為了利益,隨便出賣別人。 孝﹔是我對你唯一的要求。 仁﹔仁者無敵,善待你身邊的人,便不會有敵人。 愛﹔珍惜你所擁有人和事。 在我而言,你已是個完美的人。 2003年2月8日出世

男爵府

YY(芝芝媽咪)

恭喜你先中了六合彩,如果你o地去智樂遊樂場約麻我啦,我都想帶個仔去玩玩.

YY(芝芝媽咪)你都做了許多資料,我有問題可否各你指教.在談幼稚園見.

男爵府

siukitma >>
會員福利咪就係可以優先參加,我哋既沙田c9聚會囉﹗係咪好吸引呢? :-P

Era >>
有雙工同三工咁正,你間公司福利都好好喎﹗我上次星期日返工,補假咋﹗
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

男爵府

環保接龍勳章

So
有雙工同三工係我舊公司幾年前既事, 咪手提電話csX囉, 不過聽講我走左之後冇耐, 又話改制, 又話cut福利, 我都唔知變成點, 我熟既都走哂, 可想而知而家幾"好"呢.

話時話呀, 入沙田c9會福利咁好, 有咩手續架? 要申報咩資料呀? 駛唔駛住址証明 :lol: ?

男爵府

Janet123 >>
出嚟tea,咪奬多兩件點心,唔夠再叫。

Era >>
入會好簡單,我見你啲資料都齊哂,係欠住址證明啫﹗ :-P
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

SO:
都好呀! 佢o地3個好番好多啦!
不過就輪到我病啦!

唉! 我近日都有d唔開心呀!
因為我對孖b是早產bb, 大概早了個月到啦!
因為大孖早出世o既關係, 曾有腦出血出現,
醫院方面一直在觀察.......直至最近同孖b番醫院檢查
醫生話大孖的右腳肌肉發展得唔係咁好呀!
可能細個o既時候,腦出血o既地方現在仍成了一個水泡仔
唔知係唔係個水泡仔紮住了某一組神經線呀!
現在我好擔心呀! 醫生總話bb細個沒什麼問題,
現在大了....有很多細微問題出現呀!
我真係好擔心孖b呀! 希望孖b健健康康啦!

希b這幾天好未呀! 有沒有睇醫生呀!

你地講緊咩c9會呀我唔明白o既

[img align=right]E:\PHOTO_10(10_042)[/img]

別墅

YY(芝芝媽咪):

恭喜, 恭喜你中六合彩。
芝芝今年考那間幼稚園? 希望她入到心目中的幼稚園。

大宅

So 寫道:
Janet123 >>
出嚟tea,咪奬多兩件點心,唔夠再叫。

咦~~我唔要點心!我要希b,
仲要左一啖,右一啖!!

蚊滋:
同你say先,果次"放飛機"。
原本係果日既前一晚打電話俾你,但駁左去留言信箱,
所以"冇左影"喇。
我地講緊咪沙田媽咪會既會員福利囉~~
孩子, 忠﹔請不要為了利益,隨便出賣別人。 孝﹔是我對你唯一的要求。 仁﹔仁者無敵,善待你身邊的人,便不會有敵人。 愛﹔珍惜你所擁有人和事。 在我而言,你已是個完美的人。 2003年2月8日出世

伯爵府

好媽媽勳章

@_@
小上來幾日.....有part3....更要已經o甘多頁
真係唔好走堂..
哈哈

男爵府

蚊滋媽咪:
大孖的情況真係叫人擔心,那麼醫生有沒有表示,有機會醫治?多做運動會不會有幫助?我今日帶芝芝去深水埗的協康會玩「幼兒平衡操」(只上一堂),物理治療師教我們在家可以玩很多玩意,訓練小朋友肌肉和平衡力。聽聞該會還會再舉辦類似的課程。

大宅

恭喜YY(芝芝媽咪),芝芝今年一定報到心儀幼稚園.
維他, Sat tea, I'm ok.

男爵府

各位: 沙田官小, am 定 pm 好?

男爵府

蚊滋媽咪 >>
希b今日已經無痾了,應該無事,有心。
大孖咁轉介了去物理治療未呀?真係好擔心佢呢﹗但佢咁細開始做,應該會有很大幫助的。政府醫生都見過好多呢d case,有哂經驗。 佢哋有無講應該點follow?

siukitma >>
咁你要洗定個臉喇﹗希b實鍚到你個臉好多口水。

eggeggma >>
點解你唔問pauline呀﹗佢好清楚的。 不過我依家都知道了,係上午校派位好d。

民房

我都係住沙田架
我住第一城
我o個個仔黎架
BB8個月大啦~ :-D

子爵府

蚊滋媽咪, hope 大孖 get well soon la, but you have to take care yourself sin ar...

Rita, I maybe not join your tea la, but have to confirm later... :-(

伯爵府

好媽媽勳章

蚊滋媽咪....放心啦..
大孖會無事的....等醫生再檢查清楚就知無事的了

侯爵府

蚊滋媽咪
大孖要唔要做物理治療?
會唔會去威記?
如會, 我地又有機會見面了 :-( 不過最好唔好啦

大宅

幾日冇上黎,因為Hector攪我部腦令佢hidden
:-) :-) :-)

首頁

尾頁

跳至