心聲留言

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: 明明好好一餐家庭飯,無啦啦同大佬為左個仔嘈...好吾開心...借個位黎廢UP下... :-(

嘩...你而家身體都未好得番哂, m仲咁多, 我諗你要睇下中醫調理番啦, 小產已經傷, m仲多過以前, 咁你會好虛架!

我都係呢個個星期先多d黎bk, 之前都好少黎玩。我而家轉左工啦, 轉左行教書, 都辛苦架, 不過冇以前果種"唔知幾時放工"既情況囉, 同埋唔洗自己plan太多野, 學校有schedule, 唔洗下下都要孭飛囉!
JAY媽 寫道:
都OK既!只係黎M嗰陣比以前多好多同埋會M痛咁囉!我估係因為小產既關係卦...

係呢,你呢排點呀!好耐無同你傾計,吾知你近況添! [quote]
elf 寫道:
J MA,

你而家身體點呀?
[/quote]

男爵府

Re: 明明好好一餐家庭飯,無啦啦同大佬為左個仔嘈...好吾開心...借個位黎廢UP下... :-(

咦?做MISS喎!咁你教邊科???係咪教中小學嗰D???咁咪好囉!至少自己都無咁大壓力又有番自己D私人時間,咁既生活先至叫做係正常嘛!

我都吾知有無問題架!呢幾日黎M,查實佢都無M痛,但就真係有好多一舊舊野(我朋友話係瘀血)囉!同埋噚晚沖涼時自己禁左邊子宮個位都覺得痛...我係驚小產嗰陣個醫生幫我做吸宮手術做得吾好搞到我生瘤咋!希望只係自己嚇自己啦!我就真係吾想再入手術室喇!小產過一次咩都怕怕!
elf 寫道:
嘩...你而家身體都未好得番哂, m仲咁多, 我諗你要睇下中醫調理番啦, 小產已經傷, m仲多過以前, 咁你會好虛架!

我都係呢個個星期先多d黎bk, 之前都好少黎玩。我而家轉左工啦, 轉左行教書, 都辛苦架, 不過冇以前果種"唔知幾時放工"既情況囉, 同埋唔洗自己plan太多野, 學校有schedule, 唔洗下下都要孭飛囉![quote]
JAY媽 寫道:
都OK既!只係黎M嗰陣比以前多好多同埋會M痛咁囉!我估係因為小產既關係卦...

係呢,你呢排點呀!好耐無同你傾計,吾知你近況添! [quote]
elf 寫道:
J MA,

你而家身體點呀?
[/quote][/quote]
老公VOICEMAIL 1 2 3 愛是恆久忍耐又有恩慈,愛是不嫉妒不自誇不張狂,不作害羞的事,不求自己益處,不輕易發怒,不計算人的惡,不喜歡不義,只喜歡真理,凡事包容,凡事相信,凡事盼望,凡事忍耐,愛是永不止息

珊瑚宮

男爵府

HI~~~比比~~~!!!

禾巧眼訓呀!岩岩至幫完花槽D花洒水洒肥料黎...塵晚禾又是笨夜山更去洗三...成三典計四典至訓...家下攰到爆燈!!!
phoebelamlam 寫道:

老公VOICEMAIL 1 2 3 愛是恆久忍耐又有恩慈,愛是不嫉妒不自誇不張狂,不作害羞的事,不求自己益處,不輕易發怒,不計算人的惡,不喜歡不義,只喜歡真理,凡事包容,凡事相信,凡事盼望,凡事忍耐,愛是永不止息

珊瑚宮

我係比3隻衰野攪到我好眼訓
佢地3個啲晚輪流起身(半夜) :-( :-( [quote]
JAY媽 寫道:

禾巧眼訓呀!岩岩至幫完花槽D花洒水洒肥料黎...塵晚禾又是笨夜山更去洗三...成三典計四典至訓...家下攰到爆燈!!! [quote]

翡翠宮

咁李唔問下佢今期六合彩開咩窿巴 [quote]
JAY媽 寫道:
[size=large]jay媽有時小朋友d第6感好勁架,佢話你有真係會有架,小朋友把口唔係講下就算架,果排密密咁提你就中架啦.---

男爵府

梳利...亞J仔D數吾精,佢連十以內D數刀未搞得殿,恐防佢俾雷俾去刀械1至10既數禾咋~~~~!!!如果禾問佢,禾賣巧舌!
ringoivy 寫道:
咁李唔問下佢今期六合彩開咩窿巴 [quote]
JAY媽 寫道:
[size=large]jay媽有時小朋友d第6感好勁架,佢話你有真係會有架,小朋友把口唔係講下就算架,果排密密咁提你就中架啦.---

男爵府

比比你又珍械計橙喎!三個妹妹輪流蝦李!你都吾駛悶啦!你賣巧柱扑傻瓜咁輪流扑暈哂三隻化吉,拱賣得囉!
我係比3隻衰野攪到我好眼訓
佢地3個啲晚輪流起身(半夜) :-( :-( [quote]
JAY媽 寫道:

禾巧眼訓呀!岩岩至幫完花槽D花洒水洒肥料黎...塵晚禾又是笨夜山更去洗三...成三典計四典至訓...家下攰到爆燈!!! [quote]

公爵府

[size=x-large]早晨jay媽~~

珊瑚宮

佢地係訓訓下起身,我又唔想同佢地訓,
所以佢地訓咗,我就搬去第2樹訓,
點知佢地又跟住我,
所以噚晚我就响間屋走雷走去咁過啦[quote]
JAY媽 寫道:
比比你又珍械計橙喎!三個妹妹輪流蝦李!你都吾駛悶啦!你賣巧柱扑傻瓜咁輪流扑暈哂三隻化吉,拱賣得囉!

男爵府

HIHI~~~找塵呀!!!實易世!
Ivy124 寫道:
[size=x-large]早晨jay媽~~

男爵府

鴨媽媽珍械辛苦喇!三隻鴨鴨痴到你實一實添! 無計啦!助賢亞媽械咁架喇!
佢地係訓訓下起身,我又唔想同佢地訓,
所以佢地訓咗,我就搬去第2樹訓,
點知佢地又跟住我,
所以噚晚我就响間屋走雷走去咁過啦[quote]
JAY媽 寫道:

翡翠宮

唔是架, 有時真械最大個窿巴唔過20刀試過架 [quote]
JAY媽 寫道:
梳利...亞J仔D數吾精,佢連十以內D數刀未搞得殿,恐防佢俾雷俾去刀械1至10既數禾咋~~~~!!!如果禾問佢,禾賣巧舌!

男爵府

真係?咁我都玩番計鋪喇!借問聲家下六合彩仲係咪五蚊鋪呀??? 太耐無反,吾計得左添!
唔是架, 有時真械最大個窿巴唔過20刀試過架 [quote]
JAY媽 寫道:

珊瑚宮

細細聲同你講,[size=xx-small]最慘就係佢地而家耐唔耐都仲會瀨尿呀攪到我一身都濕曬,我先唔想同佢地訓之馬
[quote]
JAY媽 寫道:
鴨媽媽珍械辛苦喇!三隻鴨鴨痴到你實一實添! 無計啦!助賢亞媽械咁架喇!

翡翠宮

五蚊六個窿巴 中左唔巧唔失禾呀 [quote]
JAY媽 寫道:
真係?咁我都玩番計鋪喇!借問聲家下六合彩仲係咪五蚊鋪呀??? 太耐無反,吾計得左添!

侯爵府

禾教中學英文科....其實而家都仲適應緊....我都估唔到自己會教書架, 不過果時諗住試下就send左份resume, 典知就請左禾啦, 家下都係一年contract, 睇下七年典啦!
JAY媽 寫道:
咦?做MISS喎!咁你教邊科???係咪教中小學嗰D???咁咪好囉!至少自己都無咁大壓力又有番自己D私人時間,咁既生活先至叫做係正常嘛!

我都吾知有無問題架!呢幾日黎M,查實佢都無M痛,但就真係有好多一舊舊野(我朋友話係瘀血)囉!同埋噚晚沖涼時自己禁左邊子宮個位都覺得痛...我係驚小產嗰陣個醫生幫我做吸宮手術做得吾好搞到我生瘤咋!希望只係自己嚇自己啦!我就真係吾想再入手術室喇!小產過一次咩都怕怕! [quote]
elf 寫道:

我都係呢個個星期先多d黎bk, 之前都好少黎玩。我而家轉左工啦, 轉左行教書, 都辛苦架, 不過冇以前果種"唔知幾時放工"既情況囉, 同埋唔洗自己plan太多野, 學校有schedule, 唔洗下下都要孭飛囉!

侯爵府

禾星期六果期中左廿蚊呀, 我買六合彩真係10次有八次都中[size=xx-large]廿蚊架...
JAY媽 寫道:

男爵府

係呀...不過佢地都吾想架...[size=xx-small]禾細細聲話俾你豬吖...禾細個瀨尿瀨到十一歲至吾瀨咋!嗰陣我又睇醫生又係咁俾人用電電我盆骨位都吾掂,自己晚晚去哂廁所都係吾掂,結果拖拖下去到十一歲至無啦啦自己無事咋!
細細聲同你講,[size=xx-small]最慘就係佢地而家耐唔耐都仲會瀨尿呀攪到我一身都濕曬,我先唔想同佢地訓之馬
[quote]
JAY媽 寫道:

男爵府

抵喎!J仔五蚊抽扭蛋,J媽五蚊抽六合彩!正!有共同嗜好!放針啦!禾中頭奬一定吾灰吾認得你既!我頂多都係傻左咁解豬馬...
JAY媽 寫道:

首頁

尾頁

跳至