跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我的BB今天踏入7個月了

BB瞳瞳眨眼間7個月,還有其他3月3日出生的BB嗎?
祝大家的BB都健康快樂

民房

Re: 我的BB今天踏入7個月了

我的bb也是3月3日,你bb好湊嗎?出牙味?我b好like企,最近出牙,較扭抱多d

別墅

我的BB也是3月3日出世, BB食粥仔, 還未出牙, 未坐得穩, 唔肯自己揸住奶樽飲奶, 而且唔肯企, 一抱佢企便縮起對腳, 所以6個月去健康院做評估時failed !! :-( :-( :-(
要下星期再做, 唔知係BB懶定係佢發展遲, 真係有D擔心

大宅

我的three B,大你地D B 一日,佢地3月2日出生ga,都係未出牙仔,不過好鐘意食手,唔知係咪牙肉痕,佢地都鐘意企同坐,不過又企唔到,坐又坐唔穩,好攪笑!!

複式洋房

我阿b都係3月3日!7個月lu!時間真係過得好快!

複式洋房

我呀B都係2號仔黎架,點解02/03唔見three B o既?

複式洋房

我的BB和你們的BB差不多
好喜歡企唔喜歡坐和瞓,昨天放她在地上的playmat轉頭就撞頭落地。所以大家都要小心看顧我們活動量漸多的BB

食粥仔我會加egg york, carrot, pumpkin同瘦肉
亦買了牙仔餅不過她不太喜歡
下面已經見到兩條白色牙線了 :-(

首頁

尾頁

跳至