母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

男爵府

* 給我兒…Hayes兩歲的信!*

我的愛兒,小Hayes:

近來,越接近您的兩歲生辰;越教我多麽懷念您的每一點滴,包括打從懷孕至您出生後的每一個時光...感覺很快...有點糢糊...幻想可 "倒帶" 再捉緊每個時刻, 再抱緊您...但一切已成過去...好不捨!

小Hayes,您的出現,讓媽媽的人生不再一樣!

1. 您讓我學會和體驗到付出 & 去愛的過程,可以多麽美好;
2. 您讓我品嘗育兒之苦樂。您的一舉一動,教我忘懷諸般次要事,讓我學會放手 & 不執着;
3. 您讓我更珍惜生命,對人更存同情心,尤其那些不幸的小孩。還記得爸媽助養的蒙古小哥哥嗎?
4. 您讓我學會更多感恩 & 倚靠神。因衪是我們永久的保護;
5. 您讓我人生有了新的方向。好好扶助您成長,使您身心健全;
6. 您讓我體驗更高層次的幸福,我將好好珍惜您陪着我走的時光……多謝您!我的小Hayes!

今天是您兩歲生辰,媽媽祝願您:

1. 媽媽奶長飲長有,助您身體、心理 & 情緒更健全;
2. 順利步入幼兒學習階段,社交 & 知識見長進;
3. 父母能助您學習祈禱、刷牙、自已進食 & 戒片等;
4. 更享家庭的温暖。

[size=medium]Happy 2nd Birthday!

永遠為您祝禱的,
媽麻 上 :lol:

按:對不起!有感而發,借個位分享。寫完眼濕濕.....
Hayes had been breastfeeding for almost 3 years, then naturally weaned by himself!

Wish Hayes with Love, Peace & Joy!!

子爵府

Re: * 給我兒…Hayes兩歲的信!*

:-( :-( :-( :-( :-(

以上全部都係我睇完嘅感受

公爵府

男爵府

Very touching :-( :-( :-(
生兒, 養兒, 育兒真係人生一份好大o既挑戰, 同時間亦都帶俾父母無限o既歡樂同憂仇. 雖然我囡囡一歲都未夠, 但睇到Hayes mama 妳寫o既文字, 亦令我感同身受.

祝願 小Hayes : 兩歲囝囝生日快樂 身體健康, 繼續快快樂樂咁成長, 唔好令 PAPA MAMA 擔心 & 隨時隨地都有無窮無盡o既 mama milk 飲

男爵府

大佬 hayes,

生日快樂!

你個傻媽媽好愛你啊! :-(

子進弟弟

大宅

生日快樂Hayes, 我都會為阿囡兩歲再努力.

大宅

:-(

男爵府

大隻hayes,

話咁快你就兩歲喇,記得你媽媽曾經說過只會餵你到兩歲,不過你媽媽咁錫你,佢可能已經改變了主意了.

在這裡ee希望你能孝順父母,還有不要成日花心追女仔.

希望你快點學會戒片,丁丁弟弟已經開始謝飯祈禱了(雖然他還是傻下傻下,也只是丁媽單相情願這樣做)

祝你一生活在主耶穌的愛里

丁媽

大宅

Happy Birthday to Hayes!!

大宅

我一路睇一路 :-(
你好衰呀, :-(
大佬hayes你要鍚媽媽呀

男爵府

Very Very Touching !!!!!!!!!

Happy Birthday to you, Hayes!

You are such a lucky boy. Do you know you have a great mother? She helps us lots in this forum! I have learned much much from her. Without her support here, I am afraid I have already stopped from breastfeed my son for long.

Thousands of thanks to you, Hayes mama!

別墅

看完雙眼好涼, 個心好暖, 祝小hayes兩歲生日快樂!

別墅

You express the feeling of all mums. 睇完眼濕濕.

洋房

happy birthday to Hayes

大宅

好感動 :-(
祝hayes happy birthday

大宅

Agreed with tingfai.

Very very touching.:-( :-( :-(

Happy birthday to Hayes. 媽媽奶長飲長有

Hayes mama, Thank you for your support and helpful.

maylie

tingfai 寫道:
Very Very Touching !!!!!!!!!

Happy Birthday to you, Hayes!

You are such a lucky boy. Do you know you have a great mother? She helps us lots in this forum! I have learned much much from her. Without her support here, I am afraid I have already stopped from breastfeed my son for long.

Thousands of thanks to you, Hayes mama!

複式洋房

very touching!!!! your sharing recall me to cherish every moments with my BB.

Last night, I blamed him for sucking too long. Now I start to miss him....want to kiss him... :wink:

大宅

Dear Hayes, Hayes mama and Hayes papa,

Long time no see luh! Wow! Little Hayes is already two years old! Happy birthday to this "big-head" boy!

Thanks for your sharing and your inspiration, Hayes mama. It's most lucky for Hayes to grow up in a home full of love and joy. :-P
  Lulube was born weighing 3.2 kg

大宅

嘩!你餵到兩歲呀? 簡直是我呢位新手在職奶媽的個人崇拜對像呀!

希望我都可以好似你咁!

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

好感動 :cry: hayes生日快樂

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊