母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: * 給我兒…Hayes兩歲的信!*

Hayes 生日快樂,媽媽奶長食長有,越大越開心,越大越健康!

等待驗證會員

Hayes︰

你有個好感性同好幫人的媽媽,寫啲分享實在太touching啦!

祝兩歲生日快樂!

別墅

Hayes

Happy birthday!!! You are a lucky boy as you have a great mom.

洋房

好勁呀!

我個2個月人仔幾時至到2歲呀 :-( :-( :-( 漫漫長路...

Hayes,
有個咁鍚您嘅娘,要孝順D呀!

別墅

Hayes ma ma,

You voiced out our hearts :-( :-( .... we all share the same!!

Best wishes to you and Hayes.

Cheeers,
ahgooma
Time flies, my kids are 12 and 10 years old now

男爵府

各位母乳同路人,

感謝你們為 Hayes 獻上生日祝福!

就像秋意漸濃間, 端上一滿杯暖和的 "花旗蔘蜜"----多麼清潤啊!!
真的要多謝你們!!
--------------------------------------------------------

*對不起! 必要補充啊!*....

感激 "BK母乳餵哺討論區", 在這裏提供了資訊傳遞的便捷, 使我竟然能因這互助網....
能在情和理兼備下....
選擇以母乳餵哺 Hayes達至兩歲....
為他的人生, 打下第一條重要的柱, 謝謝各位!

Hayes mama
Hayes had been breastfeeding for almost 3 years, then naturally weaned by himself!

Wish Hayes with Love, Peace & Joy!!

大宅

該用戶已被刪除

男爵府

我的育兒心得勳章 親子王國15週年勳章

so sweet and touching

Hayes: Happy Birthday

更祝願Hayes mama長餵長有,努力邁進三周年!

大宅

大佬hayes,

生日快樂........

樹懶妹

男爵府

Hayes
ee祝你生日快樂!好好享受媽咪奶奶啦...!

大宅

Hayes mama,

好感動呀!雖然我只做咗媽媽6個月,也深深體會到若沒有神的保守,日子真的不易過。好認同你的分享,囡囡也讓我學會更多感恩及倚靠神。

Hayes,

祝你生日快樂!媽媽奶長飲長有!願神與你一生同行!

男爵府

hayes mama:
I'm not in home~
I'll go home give you message~
thx

hayes:
Happy Birthday

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

好感動
happy birthday
大家一齊努力~~~~~~~~~~~~~~~~~~
個性固執,熱情(愛結交朋友),愛和平(不喜爭執),頭腦靈活,做事欠勇氣及信心(所以較容易放棄機會),要學習加強主動性喺做事方面、加強表達力及疑心(易相信別人)。

侯爵府

chiuchristan 寫道:
今天是您兩歲生辰,媽媽祝願您:
1. 媽媽奶長飲長有,助您身體、心理 & 情緒更健全;

呢句最

大宅

雲師奶 該用戶已被刪除

大宅

Hayes mama,
Congratulations!!! I can feel your pride and happiness in your message. It will be a LONG LONG road for me (my little girl is only 3 months this week), but you've set a good example for us new BF mom.
I also want to thank you for your endless sharing and feedback to our enquiry / problems every time we voice out our difficulties or concern. If there is ever to be a "Best BF Mom Award", I will definitely nominate you.

大宅

Very touching .. congratulations !!! :-(

別墅

Happy to birthday to Hayes!

You have a great and touching mama.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊