母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: * 給我兒…Hayes兩歲的信!*

Happy Birthday!! Our Dear Hayes!!

複式洋房

:-( :-( :-(
母愛的偉大,只有已為人母才最深切的了解。
樂樂B係06年5月尾出世。 :-)[img][url=http://www.babyhome.com.tw/bb/173039[/img]]入嚟睇吓我啦![/url]

大宅

happy birthday to hayes!! and wish you all the best!!!

大宅

Hayes,
Happ Birthday!

YOu are so lucky to have such a caring and loving mother and a thoughtful father

大宅

Hayes mama,
Congratulations!!!

願神眷顧你們一家

Hayes記住錫晒媽媽及爸爸!

3歲啦!

大宅

congratulations~~'
happy birthday to hayes!

大宅

Happy birthday to Hayes!!!

別墅

Hayes哥哥,

兩歲生日快樂呀~
唔好忘記答謝兩年前咁辛苦生你出o黎o既媽媽呀, 快d錫啖媽媽啦

Hugo仔

珍珠宮

hayes ma,
well done

hayes,
happy birthday
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

大宅

祝hayes生日快樂,媽媽奶長飲長有,媽媽的愛直到永遠

男爵府

[size=medium]溫情滿載BK母乳版...

感謝百方奶媽, 對 Hayes 的祝福!

就讓雙倍的祝福, 臨到各個母乳家庭啊^^

諸位母乳同路人:

請勿客氣, 太過獎了!
"平凡小奶媽"的我, 真的受之"有" 愧啊!

我在這裏, 曾喜獲指引, 找到支持, 使母乳路走得更順暢, 一家蒙福啊(Hayes papa 因而更明白 & 更肯定地支持我, 去持續餵母乳呢!)

因此, 我更體會到新手奶媽的疑難 & 需要.
故在這裏嘗試支持 & 鼓勵大家....
切勿輕易放棄 "全天然 + 無價寶" 的母乳!

[size=medium]深盼母乳餵哺---在香港更普及!!

Hayes mama
Hayes had been breastfeeding for almost 3 years, then naturally weaned by himself!

Wish Hayes with Love, Peace & Joy!!

男爵府

雲的孩子都在跳舞 寫道:
生日快樂啊小 Hayes,雲EE也來祝壽啊!

如果到阿仔兩歲生日時,我還會加上
1)你讓我每晚半夢半醒。
2)你讓我精神分裂(經常又愛又恨,恨完又愛,愛完又恨。
但無論你讓我變成怎樣,你都是我最愛的人。

呵呵∼∼∼

Hayes 媽麻,也要祝賀你成功做左兩年奶樽啦!祝長做長有啊!

街坊雲:

每次都被你弄致笑C ^^

哎呀! 好想加埋你講的兩點,...真係非常有同感!

實在愛C你的website, 神乎奇技...

Hayes mama
Hayes had been breastfeeding for almost 3 years, then naturally weaned by himself!

Wish Hayes with Love, Peace & Joy!!

大宅

hayes mama,

好叻呀!!祝你長餵長有呀!!

hayes,

祝你生日快樂! 身體健康!!

子爵府

Hayes哥哥,
雖然遲左一日,不過都祝你生日快樂呀~
你好幸福呀,你媽媽咁好,雖然要返工都可以堅持餵到你兩歲,我媽媽都話要向你媽媽好好學習呀~ 而我呢個剎旦隊長,都要向你學習,唔好成日扭媽媽計至得喇~
晞嵐豬

男爵府

晞嵐弟弟:

我都好叻扭計,玩媽媽架!
108 birthday party,一起切磋 "扭計花式" 啦!

Hayes哥哥 上 :mrgreen:

大宅

2011至尊種植勳章 畀面勳章

hayes,

Happy Birthday to you ~
Happy Birthday to you ~
Happy Birthday to Hayes~
Happy Birthday to you~

多d 攬住mummy 啺多d 啦。

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3970558&extra=page%3D1         Please vote for my flower ! Many Thanks!      

大宅

hayes,

好好享受媽媽爸爸無私的愛

hayes'ma
加油!!!
好好享受可以付出的日子
施比受更為有福

大宅

[size=large]Happy birthday to Hayes!!!

遲來祝賀的 琛彥 及 ee

大宅

Hayes,

Happy Belated Birthday!

Hayes ma,

Congratulations! Well Done!

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章

x 999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

祝中秋節快樂!

一起擁抱9年來最近我們的月亮!
【母乳餵哺資料庫】 保 守 著 大 家 的 母 乳 路 ! 無 論 順 逆 , 願 大 家 都 以 喜 樂 和 盼 望 的 心 迎 接 喜 與 憂 ! 加 油 啊 ! 因 為 我 們 在 這 裡 耕 耘 的 路 上 , 有 的 是 扶 持 和 關 顧 啊 ! 願 【母乳餵哺區】 是 母 乳 家 庭 的 加 油 站 !

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊