母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: * 給我兒…Hayes兩歲的信!*

Hayes 哥哥,
我都叫媽媽多D上BK咖啦!佢very lazy!等我遲咗一日同你講HAPPY BIRTHDAY
祝你只得我一個女朋友
想念你的
細細粒
雲師奶 該用戶已被刪除

男爵府

Hi 我的母乳先鋒 Glad:

呵呵!
Long time no chat, 掛念您!

Hayes 感激 Glad ee 的母乳資料庫 & 推廣母餵哺的好榜樣啊!

祝更多下一代得享母乳的福氣.....

Hayes mama
Hayes had been breastfeeding for almost 3 years, then naturally weaned by himself!

Wish Hayes with Love, Peace & Joy!!

男爵府

[size=medium]hayes媽媽:
實在見到你給hayes的信,令我深深酸地喊了一下!
呢種喊係開心既喊,還記得我9個多月前,
我on居居乜都唔識,上來呢度,多得你一路做我餵奶專家!
我有乜事都會問你,你又會好好心機咁答我(好在唔覺得我煩),唔經唔覺hayes都已經2歲,果時仲講梗hayes14個月,哈哈..回想真的快過!

我知道就算hayes2歲都好,你仍會繼續努力,因為你既信念令我地整個05奶媽,母乳餵哺...深深留下繼續發奮既精神!呢個強烈既信念亦都令我地深深堅持起來!

hayes媽媽,多謝你!
希望hayes可以繼續你高尚既媽媽奶

我的座佑銘:[size=large]別放棄!加油吧!

Money字

[size=medium]hayes:
你要好好珍惜你媽媽對你既一番心血,
大個仔要努力搵錢俾hayes ma & pa,
我知你一定做到!
Matthew仔都要向你學習

Happy Birthday~
Money姨姨

大宅

Hayes,

生日快樂!

複式洋房

Hayes,

Belated Happy Birthday.

伯爵府

2018復活節勳章 熱血金章 好媽媽勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

Dear Hayes and Hayes mom,

Happy birthday!!!!

祝長餵長有

meia
「政治乃眾人之事」-- 國父孫中山先生

男爵府

Hayes,

Happy birthday!!
你媽媽真係好錫你呀! 你都要錫晒媽媽啦!

Hayes mama,
可能你都唔知我係邊位, 但好多謝你喺我剛開始餵母乳時, 解決我好多疑難, 祝你一家人都永遠都開開心心, 媽媽奶長餵長有

男爵府

大佬hayes,

你真係好幸福, 未完o架, 你mama長餵長有呀!

[size=large]生日快樂

侯爵府

淨睇topic已經好感動, 睇埋內文... :-( :-( :-( :-( :-(
果然奶媽有愛

大宅

幸福小Hayes:
繼續同爸媽分享呢兩個

Hayes 媽麻:
恭喜晒! 長餵長有!

男爵府

diaperb, dorisfung, 文里文靜, PC9, charmainemummy, meia, ricebb, hellocandy, smiletigger, abk, cyntoby, teresa1208 & 所有未能盡錄的奶媽們:

衷心感激您們對 Hayes的祝福啊!

深深祝願---所有 "母乳家庭" 幸福快樂!

Hayes mama
Hayes had been breastfeeding for almost 3 years, then naturally weaned by himself!

Wish Hayes with Love, Peace & Joy!!

別墅

我看完都眼紅紅呀
希望hayes同我的琛琛的智慧和身 量 , 並天父 和 人 喜 愛 他 的 心 、 都 一 齊 增 長 !!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊