跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

西田--秋冬嬰兒服飾用品展(7/10 ~ 16/10)

06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

子爵府

Re: 西田--秋冬嬰兒服飾用品展(7/10 ~ 16/10)

thank you洛紫~~~
兩個都係我心肝定>3<

男爵府

畀面勳章

Re: 西田--秋冬嬰兒服飾用品展(7/10 ~ 16/10)

fiti:
4-8尖咀廣東道唔記得左咩大廈,
我唔得左咩名,廢時搵.
有名牌BB衫出口展...
D衫由成400蚊,平到百幾蚊~
我好想去呀,但我老公冇假放 :-(
fiti 寫道:
thank you洛紫~~~
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

子爵府

如果你記得話我知丫!睇下到時會唔會去到都好~

兩個都係我心肝定>3<

男爵府

畀面勳章

fiti:
我唔係唔記得呀,係廢時搵~
聽日先搵俾你個地址丫~
fiti 寫道:

男爵府

畀面勳章

fiti:
click here
但我係o係忽周(好似係)入面睇到架~
佢有影左好多件衫,玩具出黎.
真係好靚.同埋平左好多呀~
我自己都睇中左件chickduck既外套俾瑤瑤.
但果件唔知係幾大,要去到先知~
但而家都仲未諗到同邊個去好 :-(
fiti 寫道:

子爵府

洛紫

thank you啊!
你同你ma/工人去得唔得呀?
兩個都係我心肝定>3<

男爵府

畀面勳章

fiti:
都得,但我唔係幾like同工人出街-.-
次次同佢出去都唔知點咁.
因為冇計傾...佢只係幫手拎野,抱b,推車.
要同佢出我寧願自己-.-
至於我阿媽就得六,日先得閒,六,日多人...
我想聽日or後日去.
你諗住幾時去呀??
fiti 寫道:
洛紫

thank you啊!
你同你ma/工人去得唔得呀?

子爵府

洛紫

咁又係,,,言語不通就好似雞同鴨講,,佢識唔識好多廣東話嫁?
我上次咪整模o既....我仲未攞得,,,等我睇下呢幾日可唔可以攞就順便去囉諗住~一次過嘛~
你去都方便丫~火車可以1程過!去左報料呀!
兩個都係我心肝定>3<

男爵府

畀面勳章

fiti:
佢之前係台灣打工的,所以識講國語.
都叫做傾到計既.
我講廣東話佢實聽得明,但佢講果d我就未必明-.-
不過我唔明佢講咩冇所謂.最緊要佢明我講咩就ok
我應該聽日又或者禮拜6去.
睇下我阿媽聽日得唔得閒囉~
fiti 寫道:
洛紫

咁又係,,,言語不通就好似雞同鴨講,,佢識唔識好多廣東話嫁?
我上次咪整模o既....我仲未攞得,,,等我睇下呢幾日可唔可以攞就順便去囉諗住~一次過嘛~
你去都方便丫~火車可以1程過!去左報料呀!

男爵府

畀面勳章

今日去左了,唔係太吸引.
可能岩岩去完尖咀個展銷既關係,實在太遠.
所以只係買得D餐具,學習杯~"~

別墅

我今日都去左呀,真係無乜野買,尖沙咀好似多野買d,而且唔係想像中咁多人喎

男爵府

畀面勳章

laishan119:
係囉,話哂今日都係星期六,仲要係公眾假期~
我都以為好多人,點知又真係唔係太多.
你幾多點去架?唔知會唔會見到面既呢
係呢,唔知你有冇留意到呢件背心.
click here
西田賣299半價,即係150.
但尖咀果個展銷賣69-89蚊...唔記左個實數.
總之平好多啦,
我其實好鍾意件衫架,但有排都未岩著住,得80碼~
咁你今日掃左d咩呀?
laishan119 寫道:
我今日都去左呀,真係無乜野買,尖沙咀好似多野買d,而且唔係想像中咁多人喎

首頁

尾頁

跳至