潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

別墅

邊度有得買中袖娃娃褸呀??

放工又要返屋企揍小朋友,都無時間去街 有無人知呀??

尋日返工見到個女仔著住件深藍色中袖娃娃樓(好似"扯"布質地,硬硬地身既),都幾靚,個膊頭類似d軍褸,正面胸口每邊有個袋仔,不過唔好意思問人係邊度買ma

別墅

Re: 邊度有得買中袖娃娃褸呀??

I also brought one 中袖娃娃褸 in pink colour ar.....it seems quite popular as I saw that a lot of shop have available for sales.

Thx !

洋房

june711 寫道:
I also brought one 中袖娃娃褸 in pink colour ar.....it seems quite popular as I saw that a lot of shop have available for sales.

Thx !

我都想買呀,可以話我知邊頭有麻

別墅

I brought it at Tai Po Center at last month, but it might not have much choose now as it is going to sale the winter thick coat la.......by the way, 娃娃褸 is good to cover the fat...hee..hee....

Thx!

別墅

I bought similar one in Tai Po Plaza too, it is called young fashion. It is European fashion, it fit for the lady who is around 30. If you are under aged 30, you are better to find it in Mongkok Japanese fashion. It is much more young.

複式洋房

有無相睇下呀

洋房

june711 & 周大嫂
請問有無正確地址呀??例如大約幾多樓既shop??另外,請問幾錢呀??唔好意思咁多問題

別墅

Hi imlittleangel,

It is near to Tai Po Jusco which is sales of Japanese fashion. For exact location, I need to double check it.

Thx!

June

男爵府

2019勳章

我在旺角"聯合"買咗件, 大約$400; 又係ZARA買咗件, 不過呢件未著得住, 因為係短絨褸!

大宅

Rabbitlolo 寫道:
我在旺角"聯合"買咗件, 大約$400; 又係ZARA買咗件, 不過呢件未著得住, 因為係短絨褸!

我頭先都係zara看中了,吾知係未係講果件,我都好中意呀.hk$459--好似貴了d姐.
昨日2人行....今後3人行

男爵府

2019勳章

YM116,

一定唔係lor! 我係8月中買架, $39X咋!

民房

Hi

睇下可唔可以幫到你, 請入去參觀下
http://pg.photos.yahoo.com/bonbonhouse00/my_photo

Best Rgds
Bonbonhouse

別墅

BONBONHOUSE 寫道:
Hi

睇下可唔可以幫到你, 請入去參觀下
http://pg.photos.yahoo.com/bonbonhouse00/my_photo

Best Rgds
Bonbonhouse

開唔到喎

伯爵府

2019新春慶豚圓 認識瑞士牛牛第一回

你地對d d 衫有興趣嗎??

請click 入我的korean fashion相薄睇下

等待驗證會員

金百利有好多呀...

複式洋房

我有朋友買左件380係利時上樓鋪
http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b5230167?r=1271463686

首頁

尾頁

跳至