跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 大仔媽咪會(小學生媽咪齊來分享)Part 2

jessjess 寫道:
Zoey
最近呢度既工作效率好左好多

前幾個月我撈 part-time, li 份正職未要擺埋一邊先 law , 依家我會放番多 d 時間係度, 有 d output 先得 ma, 唔係會比妳地炒魷嫁 !

Ms ChanChan,

咁未好 law, 咁好節目 :-P !
『我們既有這許多的見證人,如同雲彩圍著我們,就當放下各樣的重擔,脫去容易纏累我們的罪,存心忍耐,奔那擺在我們前頭的路程,仰望為我們信心創始成終的耶穌。』
(希伯來書 12 章 1-3 節)

別墅

Jmum,
你好快手喎, 唔該晒.....

各位大仔媽,
我都報到呀...........

大宅

Hi Winky媽

以後多d入黎啦

男爵府

請問大家邊度賞月好呀? 記得以前沙田中秋既時候都整得幾靚咁,今年 okay 嗎?

『我們既有這許多的見證人,如同雲彩圍著我們,就當放下各樣的重擔,脫去容易纏累我們的罪,存心忍耐,奔那擺在我們前頭的路程,仰望為我們信心創始成終的耶穌。』
(希伯來書 12 章 1-3 節)

大宅

搬到身水身汗,真係要坐底"飲啖茶,食個包"先得! :-P

大宅

各位媽咪,

你地學校通知咗幾時做"體檢"未?我仔 P1 嘅體檢要響今年 10月中先做,政府 d 效律真......快 :-x :-x

別墅

Zoey,
沙田我就唔知道,但在電視睇,今年維園真係好正咁,我可能明晚去睇睇.

洋房

Hi, 咁多位靚靚媽咪你
[img align=right]C:\My Documents\My Pictures\新資料夾

子爵府

CHANCHAN,

o華, 真是幾忙喎, 我都是得咁炸, 但我都覺得好多了.
明天 - 未定, 夜晚可能去維園睇燈.
星期六 - 畫班
星期日 - 上午游水班, 下午去聚會

唉,呢幾日行程緊湊 :-

fri - 芭蕾舞考試
sat - bbq
sun - 2個生日會,
Betty媽咪人生總是充滿挑戰與無奈, 好多事并不是自己所能控制, 但仍希望可以將所有障礙一一闖過, 健康的活下去......... :-P  :-P

大宅

abbybear 寫道:
因在office上網,睇多過講,唔係魷魚就多多有得食。

jessjess & cuties,

聽到未呀?

大宅

Jmum 寫道:
各位媽咪,

你地學校通知咗幾時做"體檢"未?我仔 P1 嘅體檢要響今年 10月中先做,政府 d 效律真......快 :-x :-x

唉,我尋晚先填表咋,你個仔間學校做野已經好快架喇 :evil:

大宅

Jmum 寫道:
[quote]
abbybear 寫道:
因在office上網,睇多過講,唔係魷魚就多多有得食。

jessjess & cuties,

聽到未呀? [/quote]

你又黎嚇我lor! :-x

子爵府

Jmum,

10月是咪叫快了, 我收過張通告, 如果冇同牙齒保健搞亂, 要自已帶去西環做的, 是04年先做喎, 但我不太留意, 等佢再通知先.

你地學校通知咗幾時做"體檢"未?我仔 P1 嘅體檢要響今年 10月中先做,政府 d 效律真......快
各位媽咪,
Betty媽咪人生總是充滿挑戰與無奈, 好多事并不是自己所能控制, 但仍希望可以將所有障礙一一闖過, 健康的活下去......... :-P  :-P

大宅

Ms.ChanChan,

你囡囡考"芭蕾舞"使唔使響屋企跳番幾轉先?

大宅

Jmum 寫道:

各位媽咪,

嘩! 你仔仔間學校好快, 我個女年年到7月先有得做 :-x
:wave: :wave:

大宅

abbybear
張相係唔係你個仔 好有碧咸feel wor

大宅

Jmum : pls. add me in

大仔媽咪會 ** UP TO 11 SEPT 2003 **

請按年齡由大至细排列:

VV~~~~~~~~~~囡囡 Dec 93 (P5)
VV~~~~~~~~~~囡囡 May 98 (K3)

另外,我想問吓
yenki~~~~~~~~~ 囝囝 May 94 (P5)
係咪唔係HK讀書架?我個大囡已經係P5細囡,但佢個囝細我個囡半年,又會同級

複式洋房

hi, 各位大仔媽咪,
你地好呀 , 等我又黎湊下熱鬧先.
George, 97年11月,今年K3

大宅

[size=x-large]祝 大家中秋節快樂,人月倆團圓

大宅

Betty媽咪,

講開"牙科保健"重攪笑。

我仔個同學前幾個月去做檢查,個醫生同佢媽咪講:阿乜太,你仔仔有 2隻爛牙,我地而家同佢補咗一隻。

咁個媽咪就話:咁使唔使 book 時間補埋另外一隻?

點知醫生話:唔使,出年先!

有冇攪錯,到出年隻牙都爤曬啦,重使補咩!咁就叫做"牙科保健"! :-x :-x

首頁

尾頁

跳至