跳至

首頁
12345...8

尾頁

洋房

Re: 未滿月人仔食幾多奶先夠?

BABALALA:
嘩! 一邊七安.. 咁咪好"勁"嘍!

伯爵府

丁當 寫道:
BABALALA:
嘩! 一邊七安.. 咁咪好"勁"嘍!
PUMP GE時候要一邊按自己個乳房,類似JAR牛奶咁LA,咁咪會多D LOR,不過我都係餵左一個月到JA :-( :-( 因為生完之後我成日吾食野,吾飲水,咪攪到咩都無LOR

洋房

日清:
我亞媽煲 "梳籮"魚, 勁腥, 但係勁上奶! 所以勁腥都照飲, 有時上奶到硬晒, 但係亞b 食得好開心.

伯爵府

人地話"通草"都會幫助上奶GA
係中藥鋪買的,可以買D通草奶,無味GA

大宅

stephenietam 寫道:
餵奶披肩澳門唔多覺有得買, 我個時係香港toysrus買架, 但係其實唔用得耐, bb細就ok, 大少少就會用手拎開架啦, 因為你諗下比塊布cup住個頭仔都將熱下架ma, bb唔多鐘意架, 唔想專登買咁煩(又唔係用得多), 用件大人jacket都得架~~

咁點餵呀係街?

別墅

用件jacket遮住咪餵得lor~ 我後來係連jacket都唔用就餵tim lu~~

侯爵府

sorry... 又用錯婆婆個account tim...

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

BABALALA 寫道:
PUMP GE時候要一邊按自己個乳房,類似JAR牛奶咁LA,咁咪會多D LOR,不過我都係餵左一個月到JA :-( :-( 因為生完之後我成日吾食野,吾飲水,咪攪到咩都無LOR

我都好少飲水...同食未定時架喎..但係我都可以餵到一歲

gina...係你勇姐...好多媽咪都一定要有野庶住或者係bb室先會餵

大宅

點樣唔使傘住餵呀..過幾招黎呀...

侯爵府

咁又唔係話大庭廣眾咁餵, 我會著d鬆身衫, 就一就位就ok, 餵緊都冇人知...

大宅

即係唔怕俾人睇囉
8個月囉!

大宅

死啦...你地咁多奶O既~
我兩邊先得3安咋.......................... :-(
8個月囉!

大宅

唔得, 要飲返多D奶先..............
8個月囉!

侯爵府

shakiebinokay
飲豆漿好過飲奶架~~

大宅

你講哥D豆漿, 同街邊賣哥D豆奶有冇分別架,
定係要自己整呀?
8個月囉!

伯爵府

shakiebinokay 寫道:
定係要自己整呀?
街邊買都得LA

大宅

BABALALA 寫道:
[quote]
shakiebinokay 寫道:
定係要自己整呀?
街邊買都得LA [/quote]
哥D好似好DIRTY咁, 又希喎~
8個月囉!

侯爵府

買或整都ok, 但係買我就會去相熟(買左幾年)買lor, 因為肯定新鮮同乾淨呀ma~

伯爵府

stephenietam 寫道:
買或整都ok, 但係買我就會去相熟(買左幾年)買lor, 因為肯定新鮮同乾淨呀ma~
買埋比我丫

大宅

咁好啦....我叫老公買多D返黎先!
8個月囉!

首頁
12345...8

尾頁

跳至