自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

BK有冇攪過bb選美?

我發覺呢到好多媽咪嘅仔仔囡囡, 唔至可愛, 仲好靚仔靚女添! 想問下呢到有冇攪過小朋友選美?

純粹問下大家, 如果有bb或小朋友選美, 你會堤名邊個媽咪嘅仔仔囡囡? 識同唔識都可以o架!

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 王國長老

Re: BK有冇攪過bb選美?

個個BB 係父母眼中都最靚架喇,
選美咪即係有比較,
好多BK 媽咪最憎人地拎個仔女來比較,
所以千祈唔好攪,免得勞氣收場呀!

男爵府

麟媽媽 寫道:
選美咪即係有比較,

咪係~! 攪到又有駡戰就唔好啦~!

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

麟媽媽 寫道:
選美咪即係有比較,

同意!! :mrgreen:

複式洋房

請你地唔好誤會, 我唔係想製造d咩駡戰!
亦唔係想拎人地d小朋友出黎比較!
係想問有邊個媽咪覺得邊個媽咪嘅小朋友靚啫~!
純粹玩下, 冇其他嘅~!

複式洋房

pakyu0429,

你囡囡都好靚女呀!

男爵府

dontworry 寫道:
pakyu0429,

你囡囡都好靚女呀!

唔係化?!

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

dontworry 寫道:
請你地唔好誤會, 我唔係想製造d咩駡戰!
亦唔係想拎人地d小朋友出黎比較!
係想問有邊個媽咪覺得邊個媽咪嘅小朋友靚啫~!
純粹玩下, 冇其他嘅~!

dontworry,

唔好介意...我地唔係想話你...只係之前真係發生過d令人唔開心既事(唔好問我乜野事)...我地先會咁講...bk乜野人都有...好心既...唔好心既...大方既...小氣既...嗯...真係乜人都有.... :mrgreen:

不過....我地絕大大大部份既bk媽咪都係想bk和和氣氣...關心人地既!!

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 王國長老

我都記得以往唔少網站都有呢類選舉,
輸左既又話人地做馬,贏左既比人咁話實唔開心,
總之靚唔靚各花入各眼,
我自己覺得BB 既天真先至係最靚,
人大左呢個特質消失得無影無蹤。

複式洋房

IC~! thank you!
sorry, 我新o黎架, 真係唔知呢到發生過d唔開心野!

不過我見到呢到有咁多靚仔靚女, 有感而發啫~!

講真我就唔覺自己個囡靚啦, 所以好羡慕人地果d啫!

大宅

每個BB係DAD & MUM的心目中永遠是最靚, 最可愛的, 不要比較..哈哈

靚不是最重要的

首頁

尾頁

跳至
熱門主題