跳至

首頁

尾頁

大宅

踏入第六個月,你地有無腳抽筋呀?

岩岩第六個月,尋晚訓覺只左腳抽筋,今早起身都仲痛呀,但系我已經有食鈣片架啦,你地會唔會咁呀?

等待驗證會員

Re: 踏入第六个月,你地有无脚抽筋?

wysz 寫道:
岩岩第六个月,寻晚训觉只左脚抽筋,今早起身都仲痛呀,但系我已经有食钙片架啦,你地会唔会咁呀?

我三、四個月已經開始抽筋啦.............

禁止訪問

該用戶已被刪除

Re: 踏入第六

大宅

緊係有啦! :-( 每次發生後,
該用戶已被刪除

大宅

其實而家抽筋系咪屬於正常架?我系呢幾日行得多先會抽,之前都無架~
該用戶已被刪除

禁止訪問

大宅

我呢兩晚又好返小小呀,可能前幾日真系太過累呱~希望唔會再抽啦~

等待驗證會員

昨晚我兩隻小腿同時抽筋,小腿抽完跟住脚眼抽 :-( 痛到我 :-( :-( :-( :-( :-( :-(

男爵府

twingirls,
真係大吉利是呀! 成日話自己只會左腳抽筋, 我終於中招喇, 抽完左腳抽右腳呀 :-( :-( :-( :-( :-( 晚黑仲要揸成個鐘車返醫院看夜, 一路行一路痛.. 今胎真係多災多難呀.. :-( :-( :-( :-( 肥bear話今晚幫我按吓小腿同腳板先至瞓喎.. 抽筋抽到我行路好痛啊 :-( :-( :-(
我日日食prenantal vitamin, 又有飲"may"豆湯... 都抽筋抽到儍吓儍吓呢...

大宅

你地唔好咁啦,我老公話而家抽筋系好正常架,好多大肚婆都會咁架,不過真系好痛,我之前都連續抽左兩晚呀........

複式洋房

我尋晚都有抽呀!真係好痛架!之前第一次抽仲痛左幾日tim!後來我奶奶話千其吾好按摩,如果吾係d手氣入左去會成日抽,而且仲會抽幾日,所以我尋晚吾理佢,只係做d仲展運動,今日好好多啦!

複式洋房

touchwood到現在都係2,3次,e生話增加鈣既吸收會好有幫助的!

等待驗證會員

Nillie_Mami 寫道:
twingirls,
真係大吉利是呀! 成日話自己只會左腳抽筋, 我終於中招喇, 抽完左腳抽右腳呀 :-( :-( :-( :-( :-( 晚黑仲要揸成個鐘車返醫院看夜, 一路行一路痛.. 今胎真係多災多難呀.. :-( :-( :-( :-( 肥bear話今晚幫我按吓小腿同腳板先至瞓喎.. 抽筋抽到我行路好痛啊 :-( :-( :-(
我日日食prenantal vitamin, 又有飲"may"豆湯... 都抽筋抽到儍吓儍吓呢...

:cry: :cry: :cry: Add oil la......

等待驗證會員

A-fi 寫道:
touchwood到現在都係2,3次,e生話增加鈣既吸收會好有幫助的!

OIC.......thanks

禁止發言

男爵府

至慘係我個個星期抽筋, 一星期抽2-3晚呢 ..
係咪因為今胎要返工.. 一日企同行12個鐘.. plus 2個鐘揸車返放工...太耐?? 我一星期只返3日工咋喎...

男爵府

我每日都飲兩杯高鈣奶, so far未試過抽筋~

首頁

尾頁

跳至