跳至

首頁

尾頁

男爵府

你地飲咩湯呀..?

我今日飲左粉角湯,

後尾, 個friend 話我知係唔飲得,

所以依家好驚呀...

別墅

Re: 你地飲咩湯呀..?

係, d 人話涼唔飲得
不過我上胎開頭都飲過好幾次, 都冇事
我估主要都係睇下你個人受唔受得姐

複式洋房

昨晚煲左花膠嚮螺湯, 我不嬲都好喜歡飲的, 但~~~昨日煲完, 一聞到陣味就唔開胃, 飲完半碗後, 即嘔...... :-(

男爵府

1. 牛骨煲蕃茄薯仔 -- 正,又有營養,食埋d骨bb都會strong d架

2. 冬蟲草海參煲烏雞 -- 又係好正好有營養

有時煲下雞湯,食多d雞腳果d,亞媽話以形保形,仲有好多湯水呀,不過以上2種係我至愛

仲有每日都會食燕窩,可以比到蛋白質bb架

禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

大宅

[size=x-small]我係02/07 mami,唔好介意我搭咀!

懷孕初期係咁

複式洋房

MUJIMUJI 寫道:
昨晚煲左花膠嚮螺湯, 我不嬲都好喜歡飲的, 但~~~昨日煲完, 一聞到陣味就唔開胃, 飲完半碗後, 即嘔...... :-(

Me too. :-( only not vomit.
But my EC said it'll be better after the first 3 months. Try it later. :lol:
該用戶已被刪除

複式洋房

JENNYCHOI

"雪耳木瓜南北杏勿棗朱

首頁

尾頁

跳至