夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

我fd個62好好

有次同我fd一家大小連埋佢62食飯,全程都係佢62湊住個b,餵b食飯,換片.夾餸俾我fd,仲會講呢樣你鐘意食呀.仲好過佢老公,成個少奶咁真係善慕死.我屋企件廢柴同盟?莫講話夾餸呀,留都唔會留呀,好o既野自己晒,淨番d餸頭餸尾哨水咁,豉椒炒魷食晒d魷魚,得番豆豉同青椒,未見d咁q自私o既人.
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

子爵府

好媽媽勳章

Re: 我fd個62好好

個個人都唔同...你知道佢地為人係點...咁下次咪夾定d餸比自己囉...

[url=http://lilypie.com][img]

子爵府

好媽媽勳章

問題係我地遲番,佢就一早開餐,工人留左餸俾我地,一樣走入廚房夾我地d餸.已經買好多餸,又叫工人留多d俾佢,呢個case明知佢係咁已經買左四隻大魷魚成六十蚊,我地兩公婆,99都係無得食,餐餐係咁破產喇.同佢一齊食成隻餓鬼咁同佢搶食囉...
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

大宅

老人家都唔應該食咁多魷魚la, 你62好鍾意食魷魚咩, 就叫工人餐餐都整, 食到佢驚

我62都好好, 成日都煮d我鍾意食嘅餸

別墅

我62負責煮大部份ge餸,同埋喺食飯前佢一定倒定兩碗湯比我同老公添,我62又係任勞任怨,真係絕種好男人,不過..........佢煮d餸真係幾難食

首頁

尾頁

跳至