跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

BB最鍾意邊個?

依家你地BB有無特別跟邊個?
我個BB見到工人最開心,其他如爸爸媽媽、路人甲都跟,不抗拒陌生人,都會任佢地抱抱,同佢地笑笑。
不過,講到肉帛相見……佢見到陌生人望佢沖涼,佢會好緊張,但工人�爸爸�媽媽望佢沖涼,就會玩得好開心。

子爵府

Re: BB最鍾意邊個?

潼潼人人都跟...但見到我就最開心, 笑得最甜~

大宅

Jamie都係人人都跟, 勁濫!

禁止訪問

大宅

欣熹都係個個跟, 但佢一眼訓就難攪d..這時就最跟婆婆同我囉.

大宅

晴晴都係係人都跟, 不過鐘意我同印印多啲. 不過可能過多一個月左右會認人gar la

複式洋房

我囡囡唔太跟其他人..女庥女庥爺爺都仲可以..爸爸抱抱唔係咁鐘意...一發嬲仲慘...一定要搵我先掂... :-( :-(

伯爵府

以前晴晴就個個抱都得,而家開始認人喇,只係我先可以抱佢,咩人抱都唔得! :tongue:

大宅

Froggy_joe 寫道:
我個BB見到工人最開心,其他如爸爸媽媽、路人甲都跟,不抗拒陌生人,都會任佢地抱抱,同佢地笑笑。
不過,講到肉帛相見……佢見到陌生人望佢沖涼,佢會好緊張,但工人�爸爸�媽媽望佢沖涼,就會玩得好開心。

我阿B卓瑤同您阿B一樣
見到工人最開心, 個工人求其講下野都笑到鬼死咁開心
隻眼就跟住個工人 :-x
跟住最開心就係見到佢HONEY, 即係佢老豆
之後先輪到我 :-( :-(

珍珠宮

係lu,工人是但求其講句野,或者係廚房到嗌出黎,佢都笑一餐?-(
fifi1018 寫道:
[quote]
Froggy_joe 寫道:

我阿B卓瑤同您阿B一樣
見到工人最開心, 個工人求其講下野都笑到鬼死咁開心
隻眼就跟住個工人 :-x
跟住最開心就係見到佢HONEY, 即係佢老豆
之後先輪到我 :-( :-( [/quote]

大宅

susanpang 寫道:
以前晴晴就個個抱都得,而家開始認人喇,只係我先可以抱佢,咩人抱都唔得! :tongue:

我個小公主都開始認人la

男爵府

澄澄都係咁.....依家連最錫佢既婆婆, 眼訓肚餓都唔佢比抱...連佢dadi都唔得...基本全日可以抱住佢唔喊既只得我一個, 真係史火...
asin_moon 寫道:
[quote]
susanpang 寫道:

我個小公主都開始認人la [/quote]
hello, 我叫澄澄yubi, 2009年5月29日出世 ^__^

複式洋房

我個小b女都係呀, 淨係要我呀, 特別係眼訓呀, 乜都唔得, 淨係我佢先肯收聲, 而家佢dad唔敢一個人湊, 我要寸步不離佢呀, 真係死啦.

lenette

大宅

你地就好啦,起碼bb跟你地唔喊。我好唔開心呀!我個巧澄這兩個星期五、一回家同我和老公玩唔夠半個鐘,就開始眼望望(好似認人和地方)跟着就大喊;點抱點逗佢都唔肯收聲,直至喊到累才收聲瞓。相反係我嬸屋企佢好乖,日頭自己在大牀玩到累就自己瞓;平時扭計我嬸一抱就收聲。因工作關係,我只可以每個星期二晚上去亞嬸屋企睇佢和每個星期五晚先帶佢番屋企,星期日晚就返亞嬸屋企。可能佢當左亞嬸係佢媽咪。死啦!點算好?

大宅

我都係呀,仔仔好好好跟我,佢連我老公都唔要架...湊到我就黎死呀

男爵府

lenette 寫道:
我個小b女都係呀, 淨係要我呀, 特別係眼訓呀, 乜都唔得, 淨係我佢先肯收聲, 而家佢dad唔敢一個人湊, 我要寸步不離佢呀, 真係死啦.

lenette

我個仔都係呀...眼訓就一定要我...daddy抱喊得仲大聲...
我一抱就stop...亞婆都冇佢"符"
就來返工啦... :-( 好唔捨得日日對住仔仔同佢咁開心既日子
雖然係 "sticky" d 但真係好開心...
daddy 成日呷醋

別墅

我個bb一時時睇心情有人抱就得.

男爵府

我個女一時時跟,眼瞓就一定要我同爸爸,不過我抱就比較快瞓著同收聲,可能係我自己湊開佢習慣左啦

首頁

尾頁

跳至