跳至
[2007年] 孕婦衫?

首頁

尾頁

複式洋房

孕婦衫?

請問有沒有人唔想著大肚衫?
因為我覺得好老土!

大宅

Re: 孕婦衫?

家下D大肚衫好型, 有牛仔褲/ 西褲咁, 至於裙都好FASHIONABLE架! 我去開將軍澳新都城三期珊珊買, 你有時間去睇下啦!

大宅

我都係珊珊買左2條裙,不過著左真係好有大肚feel, 衣家都唔係好敢著
3月出世既小魔怪

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

有...我唔想著!!

希望每天開心渡過 ;-)

別墅

我唔覺得d衫好似大肚婆喎!!!!!!!!
我係010買架,可能有d人認為貴少少...
但我有睇過珊珊,係平但冇咩

大宅

我都買左3條冬天大肚裙,未著住,我諗到11,12月先著得
都幾靚~

男爵府

係呀,我都覺得好"娘",所以冬天都可著oversize既衛衣,返工真係唔知著咩

大宅

睛靈勳章 畀面勳章

咁耐我只係買過一件孕婦牛仔褲咋(不過著落一o的都唔似 ) 或者著橡筋頭裙來襯t-shirt或娃娃裝

今個星期去飲原本打算著牛仔褲襯鬆身恤衫就算,但堂妹要向我敬茶所以都係著得莊重小小咁咪去睇下o的大肚衫,不過真係睇唔上眼,結果昨晚係一間boutique買了一件大碼連身裙當大肚裙好睇好多

後話,我依家明白楊婉儀點解要自己設計大肚衫了喇

公爵府

2019新春慶豚圓

係呀,但係都唔知係邊度先可以看到佢的貨. 佢現在出function都話著自己出的大肚衫

小賓女 寫道:

大宅

睛靈勳章 畀面勳章

今早睇生果日報話可以同佢用email聯絡,不過o的價錢都幾貴

http://appledaily.atnext.com/template/apple_sub/art_main.cfm?iss_id=20061005&sec_id=38163&subsec_id=6284738&art_id=6373841

emeraldlam 寫道:
係呀,但係都唔知係邊度先可以看到佢的貨. 佢現在出function都話著自己出的大肚衫

[quote]
小賓女 寫道:
[/quote]

大宅

sasa1034 寫道:
係呀,我都覺得好"娘",所以冬天都可著oversize既衛衣,返工真係唔知著咩

我返工多數西褲+娃娃裝 or 娃娃裙, 你可試試!! 唔老土的

大宅

小賓女 寫道:
今早睇生果日報話可以同佢用email聯絡,不過o的價錢都幾貴

我上次就係係ocean見到佢著住個條白色晚裝裙去function, 真係幾靚架 報紙有寫個條裙售$1,800 咁又唔係好貴喎! 我上一胎要去飲時, 買左條普通大肚晚裝裙都要 $1,680 呀

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

1800蚊買條裙
希望每天開心渡過 ;-)

首頁

尾頁

跳至