跳至

首頁

尾頁

大宅

幫小b買咗秋冬衫未?

我之前係hipo買咗好多!但有D衫、褲大件咗,要留番出年著 la.

e+又要買過D啱身既 :tongue:

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

Re: 幫小b買咗秋冬衫未?

我就冇買呀. 因有好多2手衫都啱著.

大宅

都有人比咗D衫仔.但我忍唔到手 見到得意或者靚就想買比彤彤:mrgreen:bb女衫真係好Q!

我仲係jshoppers訂咗冷褲仔、襪仔&斗逢呀

qq媽媽咪 寫道:
我就冇買呀. 因有好多2手衫都啱著.

男爵府

我都買左好多.....老公仲未發現...
比佢發現就..... 哈哈....

hello, 我叫澄澄yubi, 2009年5月29日出世 ^__^

大宅

我上件年買左小小,應該唔係好夠,遲d會去買.

洋房

Re: 幫小b買

abcakk,
我未睇過jshoppers,價錢ok嗎?quality?
但我買左本日本雜誌叫ano:ne, 全本都係bb+小朋友衫, bb衫小d, 但好 好 好 好 ......靚
我未曾買過, 我會試下, 到佢送貨後, 話比大家知ok 唔ok?
(唔知有無人買過ano:ne 衫?)
價錢約hk$140-hk$300(夾x衣)

大宅

kwong0606,

今朝收咗貨!質料、款式都好好

我買咗以下3樣野比bb:
¥2190(約$146).買咗size70.e+大咗小小,冬天著啱身 la
¥1040(約$70--12對).買咗size9-15cm,有防滑粒粒.唔計郵費約$6對,我覺得好抵
¥1390(約$93--3條).買咗size75.長咗小小,都係冬天著啱身 la.

大宅

jshoppers我覺得價錢唔貴(d貨多數係made in china).quality都好好 款色好多,但bb衫好多都缺貨或斷碼
e+郵費做緊特惠!購物¥9999以下約$40,
¥10000-¥29999約$80,
over¥30000--free.

ano:ne有冇網址?郵費貴嗎?

別墅

abcakk,
d socks 好靚呀 .... 可以在那兒看到 catalog?

別墅

慘啦 ... 會大出血 :-|

Price is very reasonable too.

大宅

好媽媽勳章

abcakk,

ano;ne
http://www.felissimo.co.jp/anone/

大宅

click 入去睇

[size=large]jshoppers
Jamom 寫道:
abcakk,
d socks 好靚呀 .... 可以在那兒看到 catalog?

大宅

我仲買咗褲&襪比大仔

Jamom 寫道:
慘啦 ... 會大出血 :-|

Price is very reasonable too.

大宅

oil_oil ,

有冇中文架 我唔識日文

男爵府

唔好意思呀, 我想問下呢款係邊一頁入面架....我搵唔到呀..
我想買呀...heee...

abcakk 寫道:
oil_oil ,

有冇中文架 我唔識日文
hello, 我叫澄澄yubi, 2009年5月29日出世 ^__^

大宅

傻太太,

冷褲仔冇哂75sizeclick入嬰兒服--褲,就睇到......

你可以改中文睇.係右手邊最頂呀.

傻太太 寫道:
唔好意思呀, 我想問下呢款係邊一頁入面架....我搵唔到呀..

[quote]
abcakk 寫道:
oil_oil ,

有冇中文架 我唔識日文
[/quote]

大宅

好媽媽勳章

ano;no係Felissimo的,無中文網頁~!你可以買佢地既郵購書洛order,或網上記下code打電話洛單,或去佢公司買本catalogue睇下先,

HK office address:
青山道682号潮流工貿中心8楼(荔枝角MTR Exit C)
Tel: 2565-6565, Fax: 2565-6661

我都好想買,不過一個人買運費太貴唔抵
jshoppers係平d,不過講款都係ano;no靚d

男爵府

唔制呀..無晒岩既size喇...
連其他款都無...
abcakk 寫道:
傻太太,

冷褲仔冇哂75sizeclick入嬰兒服--褲,就睇到......

你可以改中文睇.係右手邊最頂呀.

[quote]
傻太太 寫道:

[quote]
abcakk 寫道:
oil_oil ,

有冇中文架 我唔識日文
[/quote] [/quote]

大宅

傻太太,

我想買呢幾對襪褲,有75size.¥1090(約$73--3對)

其實之前都想買,但唔知亞b啱唔啱身.諗住訂幾樣貨,睇過啱既先再訂.白色斷碼,e+淨番黑色

大宅

oil_oil ,

Thx!

ano;no款式較特別,但價錢亦較貴.

睇吓有冇媽媽都想訂ano;no,一齊order運費咪冇咁貴.

首頁

尾頁

跳至