自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

我張Hello Kitty透明卡到左喇﹗好靚呀

我張Hello Kitty透明卡到左喇﹗好靚呀
不過c啦﹐要簽$3800換mp4機 :-( :-( :-( :-( :-(
為了二小豬三小豬做了全職奴婢;好彩大豬生生性性^^

大宅

2019勳章 好媽媽勳章

Re: 我張Hello Kitty透明卡到左喇﹗好靚呀

我今日都申請左呀.. 吾知批吾批呢? 你係咪要左紅色呀? 大新有咩優惠呀? 幾耐發卡比你呀?

子爵府

係呀我要紅色
半個月到啦
我係9月中係MK街頭申請架
但我本身有幾張hello kitty card啦﹐可能會快d

你有無要到把遮啊

大宅

2019勳章 好媽媽勳章

無呀, 有遮架咩? 我今日係長沙灣廣場整既, 要左小禮物, 風扇仔咋~
d kitty卡真係好令..哈哈~

大宅

I Love Hello Kitty!!

子爵府

0甘你係咪要mp4機呀?
好頭痛呀都唔知點樣可以快d簽到3800

y_y 寫道:
無呀, 有遮架咩? 我今日係長沙灣廣場整既, 要左小禮物, 風扇仔咋~
d kitty卡真係好令..哈哈~

伯爵府

好媽媽勳章

我老公個張係白金, 要簽$6,800.-, 不過家下都簽左成$4,XXX.-嘞, 好快會簽完.
另外自己都申請左, 不過唔知批唔批? 我已經諗好簽咩野, 所以無難度
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

子爵府

事關我係苦學生.我真係無咩洗費架.....
最大消費係去百佳囉..衫都唔買一件,skincare & 化裝就用阿媽公司的product (年終慳唔少啊)

你打算買咩呀??

CANDY_SAMSON 寫道:
我老公個張係白金, 要簽$6,800.-, 不過家下都簽左成$4,XXX.-嘞, 好快會簽完.
另外自己都申請左, 不過唔知批唔批? 我已經諗好簽咩野, 所以無難度

伯爵府

好媽媽勳章

珠豬媽,
我諗住要買返份醫療保險, 個到都$2,XXX.-啦, 然後就買下藥材或海味個類囉. 全部都可以由老公找數嘛
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

子爵府

呵呵~你就好啦
最慘係我男朋友即阿豬老豆都係低消費人士
真係要稔稔計﹐嬲係上黎聽日去百佳買$3800禮券﹗

CANDY_SAMSON 寫道:
珠豬媽,
我諗住要買返份醫療保險, 個到都$2,XXX.-啦, 然後就買下藥材或海味個類囉. 全部都可以由老公找數嘛

首頁

尾頁

跳至
熱門主題