懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

沙田、港島區有無平既產檢呀?

要等得耐嗎?有相嗎?包咩?

男爵府

Re: 沙田、港島區有無平既產檢呀?

大宅

銅鑼灣聖保祿醫院個方敏豪醫生啦, $5xx 一次, 包照超聲波同開補充劑 (鈣丸同多種維他命丸兩樣), 不過要等好耐0架, 等幾粒鐘。但係好 nice, 0甘忙都 keep 到0甘 nice 同0甘有耐性0既醫生叔叔, 真係好難得. 不過佢個超聲波係 2D, 所以唔係好靚0架0乍「視覺上」。會俾返幾張相你拿走的。

phone: 2830 3709
@ 如果有錢有社會地位先至會被人喜愛,呢個世界就太可悲了 @

男爵府

沙田希爾頓中心翹康, 有幾個醫生, 都好好&好出名, 我記得當年$3xx, 包藥包相喎! 不過 of course 要等好耐, 一定 over 1 hr 啦!

男爵府

0203Ma:

有無電話?大約等幾耐,有無相?邊個醫生

男爵府

李小B太太 寫道:
銅鑼灣聖保祿醫院個方敏豪醫生啦, $5xx 一次, 包照超聲波同開補充劑 (鈣丸同多種維他命丸兩樣), 不過要等好耐0架, 等幾粒鐘。但係好 nice, 0甘忙都 keep 到0甘 nice 同0甘有耐性0既醫生叔叔, 真係好難得. 不過佢個超聲波係 2D, 所以唔係好靚0架0乍「視覺上」。會俾返幾張相你拿走的。

收唔收信用咭架?

男爵府

Sorry, 冇帶佢 card 片, 你打電話去 1083 問啦! 我之前係睇梁國齡, 但依家佢只在 TST 那邊, 不在沙田.
但同診所的陳凡,董曉芳, 洗世源聽聞都 very good, you can ask some more advise.
每次都有 at least 2 pictures, 等就真係要好耐, over 1.5 hrs even you booked. 但又平又好係要等o下啦!

小尚 寫道:
0203Ma:

有無電話?大約等幾耐,有無相?邊個醫生

大宅

小尚
銅鑼灣聖保祿醫院收信用咭

李小B太太
哈,你話方醫生係"叔叔",佢好多fans o架,上次去聽到有兩個媽咪讚佢靚仔,死未!

小尚 寫道:
[quote]
李小B太太 寫道:

收唔收信用咭架?[/quote]

男爵府

夢芝芝

請問你知唔知應該幾點去冇咁多人呀??係唔係可以早幾個鐘去掛左號先,然後幾個鐘後再去呀?

大宅

最好早幾日打去預約,當日早d 去登記咗先(可以叫你屋企人幫手登記,唔駛一定要本人去),之後先去食早餐或行陣街,咁就唔駛起醫院坐幾個鐘!方醫生通常早上10:30 開始睇症,我記得姑娘話8:00 開始可以登記。

fungfungmami 寫道:
夢芝芝

請問你知唔知應該幾點去冇咁多人呀??係唔係可以早幾個鐘去掛左號先,然後幾個鐘後再去呀?

大宅

KAKAKAKKA 係0羊, 0的媽咪話佢靚仔0羊?
Ok 啦我個人認為, 始終「年齡組別」有少少距離0甘~
最多我話佢靚叔叔啦~

[quote]
夢芝芝 寫道:
小尚
銅鑼灣聖保祿醫院收信用咭

李小B太太
哈,你話方醫生係"叔叔",佢好多fans o架,上次去聽到有兩個媽咪讚佢靚仔,死未!
@ 如果有錢有社會地位先至會被人喜愛,呢個世界就太可悲了 @

首頁

尾頁

跳至