跳至
[2007年] 告別戰友

首頁

尾頁

別墅

告別戰友

今日終於可以用中文同大家傾偈,但估唔到第一件事就要話個壞消息比大家知。

我尋日下午6點去完厠所抹到紅色血但唔鮮色,今日見e生照到個胎無咗心跳,9週2日左右。我打算聽日入e院刮宮(如果e院e生都confirm無心跳),調理好身體再戰江湖。

我e家心情已平伏好多,要喊都喊晒,不過我老公同62,99都有d失望! :-(

大宅

2019新春慶豚圓

Re: 告別戰友

唔好唔開心,
好好調理身體,
bb宜家上左天堂.
遲d你地一定會再相見,
到時佢一定係肥肥白白,健健康康!

複式洋房

聽到呢個消息,真係好唔開心 :-(
不過你要好好保重身體,小心休養,做完手術後,記住要好似人地坐月咁休息,等身體快D康復呀!
有咩唔開心,上來一齊傾下呀,唔好自己谷住啊!
放心啦!好快BB會再來的!!

大宅

聽到你呢个消息, 真係好唔開心同難過.

但係若果事情巳確實同發生, 大家唔好再回顧過去, 應該更加積極同努力面對將來.

你要好好調理身体, 我相信你好快會再成功

洋房

bigchicken6,

我同你都係同是天涯淪落人呀, 我都好似你咁. 但我仲未決定幾時做手術, 因為我想睇多個e生, 100% cfm 先決定. 話晒都係生命. 因為我由有左開始, 有時都會流啡, 但呢幾日有鮮血/啡血, 前2日去睇e生 (計lm, 8week), e 生話比前2week 都唔係大好多 (之前0.8, 今次1.2), 仲話無心跳. 就話多數唔得. ???

我想問你個case 係之前有無過心跳 or 好似我咁, 一直都未見過心跳 ???

你會去私家做手術 or 政府 呀 ????

男爵府

努力呀,調理好身份再戰江湖 ! 祝福你 !
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

民房

最緊要TAKE CARE 自己 , 幾个月後再來過 !!

複式洋房

bigchicken6

吾好吾開心,好好調理身體

等待驗證會員

bigchicken6:
你好!我好明白你的感受,因為我都係,我係2004年9月有bb,但係到咗第十週去檢查時醫生發現冇心跳,佢就幫我抽血,係驗bb的生命指數,跟住再過四日又再抽一次血,結果生命指數下降,所以我入院做手術,坦白講,係會好難過,我自己有宗教信仰都係咁,我明白你的,要喊就喊,但係另一方面要將你的感受話比你老公知,比佢分擔你的感受,記住要好好調理身體,身體好第時再有bb會好啲,你放心啦,我係今年有咗bb,仲生咗佢出嚟,你都可以的!總之時間會沖淡一切!你有咩事可以上嚟講吓!會好啲架!願天父保守你手術順利,保守你身體健康,然後天父就會送你一份你應有的產業(即係bb呀!)

複式洋房

bigchicken6 寫道:
我e家心情已平伏好多,要喊都喊晒,不過我老公同62,99都有d失望! :-(

聽到你的壞消息都戥你唔開心. 不過你真係好叻, handle得好好. 唔開心就即管大聲喊出來, 唔好屈在心內.
手術後要多休息, 抖多幾個月, 好快可以再努力的! 大家都支持你的.
哥哥七歲, 妹妹四歲, 兩個都好曳!!!

首頁

尾頁

跳至