美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

SK II 瓜 左, 有無好介紹呢 ?

各位姐妹, 老婆有令, 要我上" 泥 "
請教下各位 :
SK II 最近瓜左, 有無其他護膚品好介紹呢?

功能 : 淡班, 去皺, 細緻毛孔.

請多多指教 !

伯爵府

Re: SK II 瓜 左, 有無好介紹呢 ?

如果想all purpose, 可以考慮origins 果隻plantidote mega-mushroom face serum
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

大宅

V-Square 寫道:

如果想all purpose, 可以考慮origins 果隻plantidote mega-mushroom face serum

是否有冬菇成份呀,未聽過,HOW MUCH R?

王國長老

王國長老

joeamanda2004 寫道:
[quote]

是否有冬菇成份呀,未聽過,HOW MUCH R? [/quote]

我買五百幾,岩岩仲出左洗面乳.

不過如果用佢,建議夜晚要開冷氣,如果唔係會太笠,我就出左暗瘡, 留番冬天先用.

我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

別墅

mary kay-tmie wise 都好用架,有以上功效.

RyanDaddy 寫道:
請教下各位 :

請多多指教 !

大宅

不過調查報告指出,SKII只含微量的重金屬,正常使用不會出問題。雖然我本身沒有用SKII的產品,不過我個人認為其他的護膚同化妝品都存在差不同的問題,就好似之前D鰻魚驗出有孔雀石綠咁,最後D專家指要每日食幾十斤魚,食足幾年,先會出問題一樣道理。
我覺得係有人玩政治姐...

民房

RyanDaddy 寫道:
請教下各位 :

請多多指教 !

Hi:

淡班: Bioderma White Objective active cream & serum

去皺, 細緻毛孔: Skin Ceuticals ~~ Skin Firming Cream, CE Ferulic

伯爵府

kittyjoanne 寫道:
不過調查報告指出,SKII只含微量的重金屬,正常使用不會出問題。雖然我本身沒有用SKII的產品,不過我個人認為其他的護膚同化妝品都存在差不同的問題,就好似之前D鰻魚驗出有孔雀石綠咁,最後D專家指要每日食幾十斤魚,食足幾年,先會出問題一樣道理。

agreed!
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!
該用戶已被刪除

大宅

佢都真係俾中國政府玩得透喇...
我尋日經過 skII d counter...
水靜河飛...
個 salesgirl 就快
[img align=left]http://i6.photobucket.com/albums/y233/kinkioby/0011mm7.gif[/img][img align=left]http://i6.photobucket.com/albums/y233/kinkioby/c85190be95bq7.gif[/img]

水晶宮

好媽媽勳章

[quote]
mama_kevin 寫道:
佢都真係俾中國政府玩得透喇...
我尋日經過 skII d counter...
水靜河飛...
個 salesgirl 就快

洋房

me agreed too.

[quote]
kittyjoanne 寫道:

agreed! [/quote]

別墅

To RyanDaddy,

你可以叫妳太太找一些mary kay的美容顧問去幫佢換護膚品! 我知道mary kay既護膚品是FDA(美國食物及藥物管理局)測試過, 安全度十分高! 如想知更詳細, 可PM我!

首頁

尾頁

跳至