跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章

海港城戰利品

ring,

pls see la.....

大宅

Re: 海港城戰利品

hi dear..........
how's your honey!! but I hv to say sorry about that arh!! coz I forget tell u I went to china this afternoon

Namaste

別墅

PW530,

我都有去喎! 無mug買野俾個囝 : 只係2件長tee, 3對elmo socks (因為d size 多數好細, 好難先搵到3對呀!), 一個吸盤碗, 一張elmo 氊 (好抵! 只係$35咋! elmo 迷必買!!!!)

反而買了幾件hallmark, comme ca ism and minnie mouse 嘅 衫, 預備送俾friend 嘅 bb 做禮物, 好鬼抵, 因為多數係>70% off

大宅

蕎蕎ma,

條褲又真係幾抵喎!多謝你嘅報料,聽日我就有目標地出血喇!

Mary,

張elmo 氊咁抵,我梗係要買番張俾oo la!

別墅

Ring:

話時話,都幾多elmo 野

子爵府

mary,

我就買咗for 出年冬天比kiu kiu, ok la....學妳話....買嚟送禮都5錯ar....

子爵府

ring,

妳一定出血喇 妳冇買body ar.....我醒兩件比妳la......

大宅

終於掃完返到嚟喇, 好攰呀

估唔到會撞到YORKBOY & CARA呀~~~

<<戰利品>>

大宅

PW530

LUNCH時間真係好多人呀, 好彩我地個時都到尾星

子爵府

happy,

我好like 頸巾 & 帽 好靚ar.......恨死人la.... :tongue: :tongue: :tongue:

子爵府

YORKBOY 係tst east 返工 ka ma......

民房

好靚呀 ! 如果我又去, 銀包就真大件事.
看妳千篇不厭倦,看妳的感覺像春天;美麗的季節,動人的詩篇;妳的唇齒之間, 印著我的親吻;妳的一切移動, 左右我的視線;妳的言語哭笑, 扣動我的心弦;擁有妳的感覺, 每日就似春天!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我今日都去左睇呀, 女仔d衫靚仔裙仔好靚, 反而男仔既衫仔就麻麻地, 所以都冇買

別墅

woo 好靚, 真"倩冇" 你地班靚太呀, 有咁多時間慢慢楝, 仲買到咁多靚野, 恨c我la, 我地太趕只係買左2/3 件咋

[quote]
HAPPY-BABY 寫道:

男爵府

HAPPY-BABY ,

妳件紅色樓, 我都好想買..但係冇SIZE..所以冇買了..
真係行得好倦的, 睇都睇到倦.

HAPPY-BABY 寫道:

<<戰利品>>

晴晴囡囡出世於2005年4月7日出生的  :-)
晴晴的網頁

大宅

ring,
你幫我換頂大少少既冷帽呀 唔該曬, 不過原來我屋企有5頂冷帽, 7條頸巾, 你睇下, 有兩條收起咗未搵到;

大宅

Happy,

收到la~~~~
真係難為咗阿琪琪大熱天時咁搞法!

蕎蕎ma,

我冇買到body呀!原本拎起想俾錢,好彩Happy提我係jshopper訂咗5件返緊黎喎,我先醒起!(你知la....我個痴呆病仲未好番嘛!)
另外你話靚嗰set冷帽&頸巾係係Zara買架!

大宅

基本上happy買嘅我都有買~~~
我地兩個女要扮Twins.(不果梗係琪琪靚女多d la!)
件紅色褸我年頭係chickXXXX大减價時買都2佰幾,今次2佰都唔駛就買到喇! :tongue:

另外我仲有呢d......
最開心係嗰2對鞋,先前好彩冇買到$99,依家$39咋!
Ella條襪褲就$20,另外d短襪就$10. 套Elmo睡衣好厚&舒服,都係80幾咋!

[img align=right]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD8/179929/185773.20207784.08315.jpg[/img]

[img align=right]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD8/179929/185773.20207785.24315.jpg[/img]

[img align=right]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD8/179929/185773.20207796.90926.jpg[/img]

大宅

ring,

我有用風扇吹住佢架 :lol: :lol:

大宅

8掛入黎睇睇你地d戰利品. 囡囡真係著數好多. d衫真係好靚呀.

HAPPY_BABY,

琪琪好乖. 竟然肯full set著埋咁比你影. 仲咁定. 真係有潛質做model. 因為model可能要成日著同天氣掉轉嘅衫.

首頁

尾頁

跳至