跳至

首頁

尾頁

洋房

請問點樣訓練bb學用杯啊?

他只是識得ling上手,左望望 右望望,卻不識放入口啜
就算我們hold著,叫他用手ling, 他卻會拔出來,
點算好呢?

別墅

Re: 請問點樣訓練bb學用杯啊?

Hi, WONGHOLY

我買佐隻 PLAYTEX 比仔仔飲水, 宅吾會流出, 只要用力飲,才出水, 所以我時常比佢玩, 玩玩吓就識, 吾使教.
WONGHOLY 寫道:
點算好呢?

別墅

我個b初初都唔識啜, 比佢試多幾次佢就曉..
不過佢啜左又吞唔切, 有d水會響個口流番出來...攪到心口濕哂..

男爵府

佢開頭用, 玩多過飲, 不過我照比佢玩, 佢地bb玩玩下自己就研究到點飲架啦
不過佢好懶..唔肯拎住個手柄好耐lor

大宅

你係bb面前啜比佢睇, 仲要誇張d動作, 咁佢容易明白d. 而家我仔仔成日都要用隻杯嚟飲, 佢又飲都喎!
WONGHOLY 寫道:
點算好呢?

大宅

nw22 寫道:
我個b初初都唔識啜, 比佢試多幾次佢就曉..
不過佢啜左又吞唔切, 有d水會響個口流番出來...攪到心口濕哂..

我bb初頭都係咁嫁 咪睇住佢飲啦 洗出黎就抹
試多幾次 佢就知點樣用力 要吸幾多先吾會流同 "cuk"親

我阿b 而家識 avent 奶瓶既鴨咀 飲水
我本身係用avent奶瓶既 所以好方便 買個鴨咀加上去就ok
就算佢將杯倒轉+fing都吾會流水

又識用 combi 飲管杯
不過 佢fing個杯會流水 所以都吾係成日俾佢玩
但係出街食野個陣就會用支飲管放係佢個水樽到俾佢練飲水
佢都好鍾意^^

首頁

尾頁

跳至