跳至
[澳門] 痴身期

首頁

尾頁

大宅

痴身期

你地有冇經歷過連離開bb視線範圍一步都唔得o既時期呀?

唔知點解呢幾日...bb好痴身...早幾日放係我媽度就痴到我媽實一實,一離開佢視線範圍就喊,有眼淚唔係扮野架喎... 但我係佢旁邊佢都唔要!

後來回到家爸爸去沖涼佢都係廁所門口條"那"到"裝"爸爸,又係咁拍門喊...我不斷係佢身邊講野佢都唔埋我!

朝早我係間屋行來行去,佢一定要見到我...我連洗頭...佢都要企係我身邊望住先得!

佢直頭係痴到要企係你旁邊先得架...你一行開,佢會9秒9咁走過來...抓住你條褲捉到實一實你對腳然後大喊...早幾日就係咁,我著住睡褲比佢抓脫左幾次,人地收管理費果陣,佢又係咁...希望個亞叔見唔到我比佢抓脫左條褲小小(我知有呢個可能突登拉住先)啦...超樣衰...
http://hk.myblog.yahoo.com/kityo-bear/

大宅

Re: 痴身期

最愛=貓仔 :

我女都係咁架, 係佢5至10個月個期間零舍痴身, 見唔到我就一定喊, 搞到我周身唔得閒, 10個月之後就好好多啦, 可能見得人多左懂事左啦, 你試下比佢接觸多d 人啦, 會有幫助架~~~

大宅

佢一向唔係咁架...係呢排唔知做乜鬼...係我媽子/99/自己屋企就係咁啦...爺爺話如果只有佢二個人,我個女真係痴身到暈...

不過托兒所都會返,但只會比跟開果D亞姨抱囉,其它亞姨我見佢係咁推開人地...

佢由細開始已經接觸好多人架啦...所以佢以前任人抱,乜人都跟...而家就好D,未必跟男人...
http://hk.myblog.yahoo.com/kityo-bear/

男爵府

我仔仔未識行既時候最痴身,不過佢淨係痴住我,所以我都幾enjoy架!而家好d啦佢識自己玩,但係佢扭眼訓既時候就一定要痴實媽咪

男爵府

my daughter only痴father ja...I want her to 痴more me but she don't :-( :-( :-(
太陽伯伯起得早, 拖主寶寶做早操.........e, 寶寶不見了, 在園裏一二一二做早操......... :-D  :-D  :-D

男爵府

花花
你老公咁o易囡囡梗係痴到實啦 連食飯都由daddy抱住食唔痴就難啦

男爵府

macaogirl,

:-( :-( :-(
太陽伯伯起得早, 拖主寶寶做早操.........e, 寶寶不見了, 在園裏一二一二做早操......... :-D  :-D  :-D

侯爵府

我囡囡o既痴身期長達三年半呀(暫時)~~ 但係講真都幾enjoy架...

有時係幾辛苦, 但係又好sweet~

大宅

我晴晴都好痴身架,不過only痴揍佢個阿姨咋,特別夜晚覺豬時,就搵阿姨,我只係第二位咋 :-( :-( :-( :-( :-(

侯爵府

coco
唔怪得啦, 個日上你屋企攞奶粉, 見你囡囡腩到個阿姨實一實呀~~ 但係我一行埋d佢就喊啦... 好可愛~

伯爵府

FLORINDA 寫道:
my daughter only痴father ja...I want her to 痴more me but she don't :-( :-( :-(
of coz la, u gum terrible

男爵府

Bala,

You always hurt me, your heart don't hurt game? :-(

伯爵府

FLORINDA 寫道:
Bala,

You always hurt me, your heart don't hurt game? :-(
coz i am [size=xx-large]BALAlor

大宅

stephenietam~
係呀,佢一見到"生暴"人就係咁,好痴阿姨架 :-(
stephenietam 寫道:
coco
唔怪得啦, 個日上你屋企攞奶粉, 見你囡囡腩到個阿姨實一實呀~~ 但係我一行埋d佢就喊啦... 好可愛~

大宅

咁你都幾慘...係我實吃醋~~~~
cocoWong 寫道:
我晴晴都好痴身架,不過only痴揍佢個阿姨咋,特別夜晚覺豬時,就搵阿姨,我只係第二位咋 :-( :-( :-( :-( :-(

haha...nienie咁靚,又真係超sweet~
我囡囡o既痴身期長達三年半呀(暫時)~~ 但係講真都幾enjoy架...

有時係幾辛苦, 但係又好sweet~

我個女反而識行後痴身o既...多數都係眼訓痴到暈囉...
macaogirl 寫道:
我仔仔未識行既時候最痴身,不過佢淨係痴住我,所以我都幾enjoy架!而家好d啦佢識自己玩,但係佢扭眼訓既時候就一定要痴實媽咪

原來因為爸爸咁鬼"林"佢~
macaogirl 寫道:
花花
你老公咁o易囡囡梗係痴到實啦 連食飯都由daddy抱住食唔痴就難啦

侯爵府

貓仔
佢有時係好可愛, 但係佢激到我cc下個時, 你又唔知呢~~

大宅

個個小朋友都係咁架啦...總之冇病冇痛我地就最開心~
貓仔
佢有時係好可愛, 但係佢激到我cc下個時, 你又唔知呢~~

侯爵府

貓仔,

大宅

cocoWong 寫道:

me 2 真係好hurt呀 :-( 特別是bb病個陣,勁痴個工人,今晚叫bb請野食都係第一個請工人食,有時連我都唔請,講得唔好聽好似比工人落左"降頭" ,我咁辛苦返工賺錢,倒頭來bb咁對我 :-( 有時也想做半職,留待下午可以揍bb

大宅

cikao~
係呀,有時我都有唸過搵份輕鬆D,不過剛轉工原本有份會放早D,同5日半,不過佢無雙糧,我就放棄左,有時真係好似要用錢買時間咁,唉....好難取捨 :-(

首頁

尾頁

跳至