嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

洋房

將軍澳邊度打六/五合一又好又平?

如題, 請介紹.

男爵府

Re: 將軍澳邊度打六/五合一又好又平?

我都想知丫..有無 bk 媽咪幫到手丫..

大宅

我女女向吳文轁(新都城三期), join package 打6合1, total $2,380 (加埋水痘針). 不錯!

男爵府

新都城仁安診所都ok, 依家我囝囝係佢度打針

不過千祈唔好幫襯梁x芳, 成日寫漏針卡, 仲要衰到唔認錯, 話我地屈佢 :tongue:

洋房

Which doctor is good in Yan On? How's does it charge? Thanks!
pandacat_bb 寫道:

不過千祈唔好幫襯梁x芳, 成日寫漏針卡, 仲要衰到唔認錯, 話我地屈佢 :tongue:

男爵府

有冇係東港成張x兒科打過針或睇過醫生,好唔好?

禁止訪問

男爵府

我都係睇溫醫生, 幾好呀

上兩個星期囝囝發燒去睇佢, 佢話我囝囝可能係玫瑰疹, 當時未見有疹, 結果同溫醫生講既一樣, 燒咗3日就出疹啦

laiyuen 寫道:
新都城仁安診所有2個兒科醫生,一個叫溫希蓮,另一個係新既醫生姓周,我個仔睇開溫醫生,o係果度打埋針,都幾好的!

大宅

Park Central Dr. Cheng
The 5 in 1 injection only charge $350(include Panadol)
The brand name of injection is GSK
If you interested, please pm me and send you more information

洋房

$350 is very reasonable. How about 6 in 1?

小B女 寫道:
Park Central Dr. Cheng
The 5 in 1 injection only charge $350(include Panadol)
The brand name of injection is GSK
If you interested, please pm me and send you more information

洋房

Dr Ng's attitude is very bad? My little bb is 3.5-month old. I also want to find a good doctor to her in Po Lam.
PandaMum 寫道:
last time I see吳文轁(新都城三期), he attuitie is very XXX :evil:

男爵府

畀面勳章

WAHH, 咁衰!!
pandacat_bb 寫道:

別墅

我囡囡都係響ParkCentral 的Dr.Cheng 打6合1 ,$480一針。ok 呀!! 連埋一樽panadol 藥水。
[img align=left]http://www.youngnutrition.net/member/tickers/37157/ticker1.png[/img]

民房

Hi amon28,

你係末指張傑醫主呀!我睇過呀,佢好細心,有經驗同有耐性,唔會亂開藥(我指抗生素)。
上次佢幫個仔打針,我個仔都只係喊幾聱,之後姑娘仲打電話問情况,好有follow-up。
我個仔都鐘意睇佢同肯食D藥,你不妨一試!

洋房

我都睇過東港城張醫生,佢好 pro 呀!
有次我個仔仔「發燒」 2 個星期, 睇過 2 個醫生都唔好,而且他們一聽我話發燒就話要用抗生素,之後聽朋友介紹睇張醫生。
姑娘幫我仔仔量體温後話佢冇發燒,入到醫生房, 佢親自再量一次都話冇燒。 他無立刻捉住個仔做檢查,寧願從頭開始問病歷。原來我自己攪錯了肛探同耳探的發燒温度,檢查過後當然沒有問題。個仔白白吃了兩個星期的藥。都唔明之前D醫生是醫人,定係醫父母講個D嘢?
:-P Venice

洋房

我睇新都地一期"羅冠球". $500 一針五合一連藥水(如發燒時吃).
上次亞囝傷風都睇佢. ok 的, 幾細心.

洋房

我都系打算去張醫生處打針,因為上次我個仔睇奶癬時,佢好細心幫我個仔觀察,又幫我個仔聽埋心肺,跟住佢仲發現我個仔有奶癬之外還有濕疹 :-( ,跟住仲解釋藥膏含有類固醇,但對bb影響不大,令人好安心!所以我決定bb打針都搵佢了!佢收六合一都唔系好貴,650蚊一枝!

大宅

請問可唔可以比呢個醫生既全名及電話我嗎?
我都準備帶我囡去打六合一針..
THANKS!!!

男爵府

我聽過張傑醫生講座,覺得佢幾隨和有問有答,聽埋你哋講佢幾好,所以我係佢到book咗流感針同仔仔打

洋房

oycan 寫道:
請問可唔可以比呢個醫生既全名及電話我嗎?
我都準備帶我囡去打六合一針..
THANKS!!!

請check pm!

首頁

尾頁

跳至