懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

nuk 奶樽

有無人用緊nuk奶樽?可以給意見嗎?
tsz yau ma

複式洋房

Re: nuk 奶樽

我用緊, 覺得幾好用, 因為我有試用過 Avent, 都係覺得 Nuk 好用啲

男爵府

Mrs.Chu, 你用緊肥樽定瘦樽呀?

Mrs.Chu 寫道:
我用緊, 覺得幾好用, 因為我有試用過 Avent, 都係覺得 Nuk 好用啲
分享煮食的樂趣, 是減壓的一種好方法!

複式洋房

瘦樽

hellokitty1011 寫道:
Mrs.Chu, 你用緊肥樽定瘦樽呀?

伯爵府

kawimini 寫道:

我用緊都幾好用,但我就換左奶咀,因為個女食得太慢喇...

男爵府

肥樽定瘦樽我都有買, 唔知肥樽好唔好用呢?
我有4大2小瘦樽, 同2個肥樽, 唔知足夠嗎?
分享煮食的樂趣, 是減壓的一種好方法!

子爵府

2018復活節勳章

請問你換個咩咀ah???

susanpang 寫道:
[quote]
kawimini 寫道:

我用緊都幾好用,但我就換左奶咀,因為個女食得太慢喇... [/quote]

伯爵府

幾好用, 我係阿b3個月大同佢換2號奶嘴(for 0-6mths), 孔大飲奶流得快d, 到佢接近12 個 月大, 就換2號奶嘴 for 6-18mths, 咀型大d阿b飲得舒服d, 但係個孔同之前冇分別....

我都有餵過母乳, 不過都係一半半, 都要補奶粉先夠, 用nuk阿b食母乳都無問題, 醫院姑娘都話餵母乳用nuk or avent都好喎...

我依家都有用pigeon奶樽, 係用玻璃果隻, 用nuk奶嘴套落去都得架....

首頁

尾頁

跳至