烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

子爵府

請問你們有冇同自己心愛嘅人,去山頂食飯呀???

請問你們有冇同自己心愛嘅人,去山頂食飯呀???
食過邊間餐廳,係咪好浪漫呀??? 食物ok嗎??? 價錢貴嗎??? 係咪有間餐廳食自助餐??? 即叫即整呀??? thx

男爵府

Re: 請問你們有冇同自己心愛嘅人,去山頂食飯呀???

有呀, 我好耐之前同當時仲未結婚嘅老公去食過, 一般浪漫, 食物ok, 價錢唔貴, 即叫即整 ~~~~~麥當勞

複式洋房

上兩期x周刊介紹一間叫亞金蝦食西餐的好似幾正.
When life gives you lemons, make lemonade.

子爵府

大廚勳章

你講果間食自助餐既餐廳~~叫Movenpack, closed already la, 我同老公食過峰景餐廳, taste good but price expensive, average HK$250 per head or above.

反而而家新開左好多restaurant我都未試過, 搵日同老公, 仔女去試下先

複式洋房

Re: 請問你們有冇同自己心愛

Tonight I'll dine at the "紅屋仔" (太平山餐廳?) with my hubby, any recommendations for the restaurant?

禁止訪問

Re: 請問你們有冇同自己心愛

別墅

I've tried that last week. It's okay...not bad. The view was magnificent!

FBMM 寫道:
上兩期x周刊介紹一間叫亞金蝦食西餐的好似幾正.

翡翠宮

其實同心愛既人去邊度食都咁開心架啦, 但我反而勁想試下洲際果間 harbourside 食 buffet 就真, 但超貴囉, 每位都要 $5xx 呀 ......

首頁

尾頁

跳至