嬰兒食譜

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

邊度有專門bb剪髮的salon?

本來海港城toy"rus有間,唔知執咗定搬咗?

大宅

Re: 邊度有專門bb剪髮的salon?

I saw it at Causeway Bay - Lee Garden II

jlie
該用戶已被刪除

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

我帶仔仔去剪過一次, 貴得來更本唔值, 同我個仔剪既人係一個 "c9" 我真係打個"突", 收銀果個係一個亞婆. 完全唔pro, 收 $380 唔係for剪髮技術, 而係有馬騎 & 有dvd睇. 亞仔又真係坐定定. 可惜, 剪得唔好就冇下次.

間野叫 "magic mirror"

y&c_224 寫道:
Is it expensive? As you know, baby doesn't have that much hair ...

[quote]
jlie 寫道:
I saw it at Causeway Bay - Lee Garden II

jlie
[/quote]

男爵府

睇你住邊區啦, 喺北角城市花園有間專幫BB剪髮的舖, 嗰EE好有心机, 單剪$58, 我BB剪光頭$68, 不過要預約。

一樣有車車及船船坐。

monster2003 寫道:
本來海港城toy"rus有間,唔知執咗定搬咗?

首頁

尾頁

跳至