自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

聽一個記者朋友講肥肥命危, 都幾嚴重喎!

聽一個記者朋友講肥肥命危, 都幾嚴重喎! 唔知係咪堅料呢? :cry:

男爵府

Re: 聽一個記者朋友講肥肥命危, 都幾嚴重喎!

唔嚴重就唔駛入深切治療啦, 你估真係明星大晒咩, 想多d休息就可以入深切治療~!

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

she is not in ICU now lor wor......
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

伯爵府

應該ok la!

沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

子爵府

我由細細個已經睇佢架la~~真係希望肥肥早日康復啦 :-( :-(

子爵府

欣宜仲不停否認既!

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

報導話佢出左ICU

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

希望佢早日康復啦。 :cry:

男爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章

係呀, 我都好佩服肥肥架, 佢係一個好堅強的人, 同埋在工作上好認真, 好專業。
梁媽媽

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

係lu
小草 寫道:
報導話佢出左ICU

男爵府

希望佢出院後好好保養身體, 唔好再亂咁食野, 唔係次次都咁好彩. 個囡仲咁細仲好需要佢照顧.

男爵府

肥姐撤離ICU 私家房靜養
(東方) 10月 05日 星期四 03:00AM
【東方日報專訊】因膽管發炎的沈殿霞(新聞 - 網站 - 圖片)(肥姐)自入住瑪麗醫院深切治療部(ICU)後,情況一度令人擔憂,但經過多日來的治療,肥姐的病情已漸入佳境,昨日轉往私家病房,難怪愛女欣宜(新聞 - 網站 - 圖片)如釋重負,廣 告

前日更心情靚靚往Shopping,並購下千多元的首飾,為拍攝驚喜MV

禁止訪問

大宅

好懷念佢的笑聲同超勁的rap,希望佢get well soon :cry:

首頁

尾頁

跳至