自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019勳章

夠喇!夠喇!謝先生,你已經上咗位喇~~你成功了,現在好多人已經記得你 >.<

夠喇!夠喇!謝先生,你已經上咗位喇~~你成功了,現在好多人已經記得你 >.< 唉.........日日都在電視(東張西望)、電台、報紙、雜誌等等,都見到謝先生,好厭。見到佢個樣就黑我憎喇~~ :tongue: :tongue: :tongue: 電視某一日訪問佢,佢話要同外父、外母講﹕「遲d你們就知道你個女冇選錯老公」喎??? 我聽到之後,真係好想嘔,係張小姐先受你氹........ 希望佢地生bb的時候"停一停、想一想"唔好害咗下一代。

別墅

Re: 夠喇!夠喇!謝先生,你已經上咗位喇~~你成功了,現在好多人已經記得你 >.<

咪係! 洗女人錢男人! :tongue:

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 夠喇!夠喇!謝先生,你已經上咗位喇~~你成功了,現在好多人已經記得你 >.<

有冇人知柏芝係咪有左。
THX

複式洋房

真係有其父必有其子!

When life gives you lemons, make lemonade.

別墅

唔係丫,我覺得佢兩個都好襯丫,男ge又咁衰,女ge又咁喪,真係天生一對無敵手啦

男爵府

簡直係天作之合

禁止訪問

Re: 夠喇!夠喇!謝先生,你已經上

男爵府

絕對係完美配搭啦 :tongue: :tongue: :tongue:

ha8mo 寫道:
完全同意[quote]
tomama 寫道:
簡直係天作之合
peddymama 寫道:
唔係丫,我覺得佢兩個都好襯丫,男ge又咁衰,女ge又咁喪,真係天生一對無敵手啦
[/quote]

禁止訪問

翡翠宮

2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

me2
LokB 寫道:
絕對係完美配搭啦 :tongue: :tongue: :tongue:

[quote]
ha8mo 寫道:
完全同意[quote]
tomama 寫道:
簡直係天作之合
[/quote][/quote]

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

The BB ho cham !!!
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

大宅

tomama 寫道:
簡直係天作之合

同意 同意...兩個都係''不知所xx''
:wave:  :wave:  :wave:

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

都唔知玩唔玩到幾年咁耐!!!!!!!!!!!!
螞蟻人 寫道:

有甚麼所謂,人地都係唸住玩幾年o者[/quote]

男爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章

絕對係完美配搭啦

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

BOSKERMA 寫道:
都唔知玩唔玩到幾年咁耐!!!!!!!!!!!! [quote]
螞蟻人 寫道:

有甚麼所謂,人地都係唸住玩幾年o者[/quote][/quote]

AGREE AGREE AGREE

水晶宮

2019新春慶豚圓 畀面勳章

人生如戲
真係做戲咁做 :tongue:
不嬲都好唔鍾意佢地 :tongue:

水晶宮

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

Totally agree

大宅

日本有亞笨與亞占 = 呢度有亞喪與亞癲 = 絕配 :tongue:

別墅

到時佢地d仔女都這樣對佢地, 就知何謂心痛
平淡是福, 開心每一天 :-D 心已滿足, 皆因身邊有庝愛自己的人~~

伯爵府

2019新春慶豚圓 BK猜猜猜慶中秋

記唔記得謝先生由BB出世,每年全家都影新年相 。總之一句冇眼睇

首頁

尾頁

跳至
熱門主題