跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 美孚Playgroup - 正式成立!!

之前從來冇參加過,可否11月參加?
]

男爵府

參加唔到10月playgroup嘅媽咪, 原則上我地係一直攪, 所以到10月尾左右我地就會post 11月份上堂嘅日子, 你地到時又可以 (鬥快 )報名!
poohpoohlee, 我地仲未有機會見面呀, 希望下個月會見到你 (@playgroup), 順便可以俾埋d相架俾你. :wink:

大宅

pwypaulina
已PM給您,謝謝!

大宅

Sharonmama, johnny_falcon, jenny1209,

已收到你地pm

別墅

男爵府

皓銘媽媽 寫道:

皓銘媽媽, 11月份嘅上堂日子post咗出嚟之後(around end of Oct) 你又可以"鬥快"報名

大宅

pwypaulina 寫道:
參加唔到10月playgroup嘅媽咪, 原則上我地係一直攪, 所以到10月尾左右我地就會post 11月份上堂嘅日子, 你地到時又可以 (鬥快 )報名!
poohpoohlee, 我地仲未有機會見面呀, 希望下個月會見到你 (@playgroup), 順便可以俾埋d相架俾你. :wink:

又話打比我既~

別墅

大宅

提提以下名咗名的媽咪, playgroup個時間and地點 :

1. 日期: 10月14日 & 10月28日 (都係星期六)
2. 時間:3 - 4PM
3. 地點:小蜜蜂園地學習室
美孚新邨4期平台11舖 (小童群益會對面)
學習室tel : 35260501 / 96286260
4. 費用:$100/一堂

[size=medium]10月14號 :
1. LikLik
2. jencheng
3. Sharonmama
4. monwg
5. jenny1209
6. 蠶豆媽
7. johnny_falcon

[size=medium]10月28號 :
1.LikLik
2. pwypaulina
3. aachan
4.南瓜
5. jencheng
6. Sharonmama
7. monwg
8. jenny1209

星期六見

男爵府

再提下一陣間afternoon 上 meifoo playgroup嘅媽咪, 記得上堂呀!

monwg, 我今日唔join呀, 我另外要上堂呀.
enjoy the class !!

大宅

提提以下報咗名的媽咪, 今日上playgroup 呀!!!

1. 日期: 10月28日 (星期六)
2. 時間:3 - 4PM
3. 地點:小蜜蜂園地學習室
美孚新邨4期平台11舖 (小童群益會對面)
學習室tel : 35260501 / 96286260
4. 費用:$100/一堂

[size=medium]10月28號 :
1.LikLik
2. aachan
3.南瓜
4. jencheng
5. Sharonmama
6. jenny1209

see you soon

首頁

尾頁