想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問有關排卵生仔問題請幫忙解答.

我9月19號M第一日, 9月31 用D仔下午CHECK到下線淺色, 夜晚CHECK到二條線一樣深色, 10月1號晚都CHECK到深色就開工DO,10月2號CHECK到淺色都有DO, 隔一天10月4號又開工, 想問咁明天(第18日)還需要補飛碼?

子爵府

2019勳章

Re: 想問有關排卵生仔問題請幫忙解答.

唔洗,上下深行房,之後隔一日補多一次就夠.
maggie5902 寫道:
我9月19號M第一日, 9月31 用D仔下午CHECK到下線淺色, 夜晚CHECK到二條線一樣深色, 10月1號晚都CHECK到深色就開工DO,10月2號CHECK到淺色都有DO, 隔一天10月4號又開工, 想問咁明天(第18日)還需要補飛碼?

大宅

唔該pollybell,咁我在上下線都深色的第二晚先開工,
會否miss咗.

子爵府

2019勳章

上下深既第二日都有機會.機會低小小.
唔該pollybell,咁我在上下線都深色的第二晚先開工,
會否miss咗.

大宅

但DO果日10月1號都CHECK到上下線深色.

子爵府

2019勳章

都可以但以首個結果作準.因為有些人會上下深三日都有架.
但DO果日10月1號都CHECK到上下線深色.

首頁

尾頁

跳至