跳至

首頁

尾頁

洋房

大家一齊夾下價啦!

今日買左少少野,因為見佬公得閒,
雖然早左少少買,但好過佢到時唔識買嘛!

買左高潔施孕婦衛生巾,有扣的及無扣的,每包含$16,10片裝的.
另買左一包脫脂綿,$15
請問我有無買貴到呢?

仲有見到BB用品清潔液,可以洗水果及奶樽,800ML,$58,
唔知貴唔貴呢?
你地買左咩呀?

大宅

Re: 大家一齊夾下價啦!

Dear engenia20002000

I brought 高潔施孕婦衛生巾無扣 @HK$15.

洋房

我買無扣的,每包$14
有扣的就$16
咁即係大約都係差唔多價錢啦!
但脫脂綿係咪都係一種?
藍色包裝紙的!
kennistong 寫道:
Dear engenia20002000

I brought 高潔施孕婦衛生巾無扣 @HK$15.

大宅

我個次係藥房大特價買......
有扣同冇扣都係10蚊咋.......
另外bb展個時買左思詩樂個隻綿.......22......好似....
另外買左d綿球, 5蚊......

大宅

Angel小茵

hk$10 好平 ar!
勁!

洋房

$10真係好呯喎!
可惜已經再買唔到lu!
係呢?我想問埋脫脂綿係咪只有藥房買開嗰種?
好似有第二種咁?
有無好建議呢?

男爵府

我未買綿花,是否一定要?思樂綿巾及另一牌子的綿布就各兩盒.

護協高潔絲有扣一包,好似$17.及有朋友比咗一包新孕婦用及未用過的空樽(用來洗下面)的給我,其餘時間,可用番普通夜用庄便可,固沒有買了.網褲六條,應該用得晒.冇買床墊,因姑娘講過醫院會換床單,不用買.

沒有買特別的洗潔精,用開安利的,本身可清洗蔬果(防腐劑),固會用埋bb的用具上.
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

engenia20002000 寫道:
$10真係好呯喎!
可惜已經再買唔到lu!
係呢?我想問埋脫脂綿係咪只有藥房買開嗰種?
好似有第二種咁?
有無好建議呢?

係呀, 真係好平......
係呀, 都係藥房買個隻咋......
另外我都會買思詩樂囉..........

首頁

尾頁

跳至