自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

條頸好鬼痛, 唔知是有骨刺/勞損, 穴位按摩/通淋巴 work唔work架.

子爵府

Re: 條頸好鬼痛, 唔知是有骨刺/勞損, 穴位按摩/通淋巴 work唔work架.

pls check your pillow first. Too high or too low makes neck pain.

等待驗證會員

Re: 條頸好鬼痛, 唔知是有骨刺/勞損, 穴位按摩/通淋巴 work唔work架.

唔好lup亂來....
您睇下係咪個枕頭問睇先啦.. 您先試下換枕頭, 同埋用暖包fu下... 再唔得先去睇信得過ge 醫生/ 跌打/ 針灸.... 我覺得唔關穴位按摩/通淋巴事ga....

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

你會唔會對得電腦多,所以有勞損,你叫你老公幫你在痛的地方用手掌對下條骨(唔知點形容)輕輕咁慢慢打圈按下,可能會好d

別墅

千其唔好亂試,如果真係好痛,最好去照下係唔係d骨有事,我有個同事,之前條腰好痛,走去做推拿,點知最後訓左兩個月床。

子爵府

好媽媽勳章

係咪瞓厲頸?我今日先做治療,原來條根發炎呀.
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

首頁

尾頁

跳至