自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

配眼鏡有冇好介紹?

我想配眼鏡, 請問有冇好介紹呀 :-P

複式洋房

Re: 配眼鏡有冇好介紹?

pm to u already

複式洋房

買牌子貨就要去商場鋪,緊記一分錢一分貨,通常樓上鋪永遠都唔會去幫襯第二次。
該用戶已被刪除

民房

2019勳章

我都好想買one day acuvue呀唔該
好想知你係邊間買呀
我住荃灣區架,但知道荃灣城市廣場好多間都有,但原來問總代理話荃灣城市廣場好多都係買緊水貨或EXP DAY較早嘅英國舊貨,總代理重話如貨品有問題係不會作出任何退換 :cry: 所以消費者要小心啲!
上兩個月係荃灣城市廣場一樓買兩星期即棄ACUVUE ADVANCE隱形眼鏡產品,原來有優惠買4送一,但我話想試吓先,唔想買咁多,但個SALES話無得試喎!不過買兩盒照平比你啦,你買咁小量,所有眼鏡公司都唔會同你試鏡,就算有都會收你驗眼費一佰幾十啦......
最後以$380蚊買咗兩盒,佢叫我隔曰可取,點知當日去取貨佢竟然比哂D(散收收)的12只鏡我,完全無盒跟,我當時眼都突咗 最慘係EXP DAY有4個都唔同(雖然全部都無過期)我即時問佢點解.....佢答我話當咗同我做4送1優惠價,所以要收番個盒喎....但我講我都係想要番個原裝盒,佢馬上變面黑話要$250一盒$500蚊兩盒,嘩!!!當初你無講嘅?
你故佢點答:唓!你都無問!
我心諗無問你點買比我呀
:tongue: :tongue:
佢重話成個商場都係咁買架啦,平咁多使鬼要個盒咩,放心去用啦,D貨係真架,有問題你返黎揾我。
唉!!!心諗:我宜家咪成個企係度同你講梗囉,重等返黎
呢次見過鬼啦,怕怕 :-( :-( 原來查詢過荃灣城市廣場絕多數都係買拆貨及水貨。
所以想問問你邊處有好嘅服務同正貨D(當然價錢要抵D)ha ha 最好係荃灣區

禁止訪問

複式洋房

我相信妳係買左電視賣緊廣告有黑圈果隻隱形眼鏡,就梗係無得平啦!!!
开心 寫道:
franshe,PM me please. Thank you ar......

我都想知啊。尋日響88買one day acuvue, 30 pic都係HKD250,嘸平到。。。。

複式洋房

我之前都講過︰「一分錢一分貨。」貪平既後果就會係咁架啦!想有得試戴就一定要去有規模既眼鏡連鎖店,仲有呀,如果d細鋪肯俾英國舊貨妳既話妳就算執到啦,因為總好過俾d大陸水貨妳啦!最後,都係果句︰「一分錢一分貨,想有好既服務係要付出金錢架!」又要貪平,之後又要驚d貨有問題,真係‥‥‥
da-ling 寫道:
我都好想買one day acuvue呀唔該
好想知你係邊間買呀
我住荃灣區架,但知道荃灣城市廣場好多間都有,但原來問總代理話荃灣城市廣場好多都係買緊水貨或EXP DAY較早嘅英國舊貨,總代理重話如貨品有問題係不會作出任何退換 :cry: 所以消費者要小心啲!
上兩個月係荃灣城市廣場一樓買兩星期即棄ACUVUE ADVANCE隱形眼鏡產品,原來有優惠買4送一,但我話想試吓先,唔想買咁多,但個SALES話無得試喎!不過買兩盒照平比你啦,你買咁小量,所有眼鏡公司都唔會同你試鏡,就算有都會收你驗眼費一佰幾十啦......
最後以$380蚊買咗兩盒,佢叫我隔曰可取,點知當日去取貨佢竟然比哂D(散收收)的12只鏡我,完全無盒跟,我當時眼都突咗 最慘係EXP DAY有4個都唔同(雖然全部都無過期)我即時問佢點解.....佢答我話當咗同我做4送1優惠價,所以要收番個盒喎....但我講我都係想要番個原裝盒,佢馬上變面黑話要$250一盒$500蚊兩盒,嘩!!!當初你無講嘅?
你故佢點答:唓!你都無問!
我心諗無問你點買比我呀
:tongue: :tongue:
佢重話成個商場都係咁買架啦,平咁多使鬼要個盒咩,放心去用啦,D貨係真架,有問題你返黎揾我。
唉!!!心諗:我宜家咪成個企係度同你講梗囉,重等返黎
呢次見過鬼啦,怕怕 :-( :-( 原來查詢過荃灣城市廣場絕多數都係買拆貨及水貨。
所以想問問你邊處有好嘅服務同正貨D(當然價錢要抵D)ha ha 最好係荃灣區

首頁

尾頁

跳至
熱門主題