嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

有冇人用過愛嬰尿片? 好唔好用?

見百佳好平,中碼50元有58片,有冇媽媽用過?好唔好用?

伯爵府

魅力王子

Re: 有冇人用過愛嬰尿片? 好唔好用?

I AREADY USE(BABY LOVE),IT IS OK SO I DAY TIME GIVE MY SON UAE BUT NIGHT TIME USE (PAMPER),BECAUSE NIGHT TIME IS LONG TIME.BABY LOVE ONLY FOR SHORT TIME USE.ARE U UNDERSTAND MY SAY?

公爵府

大問題又無既...不過個面是膠袋咁,焗身d,同bb周圍爬時c le sa la糟d lor 無咁舒服吧,但又未至於差到會起粒粒.
我個bb一用就自己除片...其他牌子就無咁既情況

別墅

自己除片

sharon_pig 寫道:
大問題又無既...不過個面是膠袋咁,焗身d,同bb周圍爬時c le sa la糟d lor 無咁舒服吧,但又未至於差到會起粒粒.
我個bb一用就自己除片...其他牌子就無咁既情況

別墅

明白, thanks~~~ 等我買一包for早上用,平啲ma~~~

shah 寫道:
I AREADY USE(BABY LOVE),IT IS OK SO I DAY TIME GIVE MY SON UAE BUT NIGHT TIME USE (PAMPER),BECAUSE NIGHT TIME IS LONG TIME.BABY LOVE ONLY FOR SHORT TIME USE.ARE U UNDERSTAND MY SAY?

首頁

尾頁

跳至