跳至

首頁

尾頁

大宅

你o地而家一日平均o訓幾多個鐘 ?

我o訓5-6個左右la...已經準備去海洋公園同玲玲一齊表演la..

別墅

Re: 你o地而家一日平均o訓幾多個鐘 ?

5 hours & 分開幾次訓

大宅

Asther,

做人媽媽真艱難… :-( BB比你既第一份禮物就係黑眼圈。

等待驗證會員

絶對同意!

別墅

我和老公都係o訓5-6個 (分兩段時間o訓), 我老公就慘d, 因他要上班

大宅

我老公都不知o訓得幾好,有D男人拆樓都o訓得

大宅

真係冇覺好訓...
半夜訓著冇耐, BB就會叫醒我餵奶,
我又唔想我老公起身, 所以半夜斷斷續續都訓到兩、三個鐘..
有時晏晝趁bb訓我又一齊訓, 訓到兩個鐘架!
唔夠訓, 人都癲~

大宅

基本上我個b有人陪既話好好訓~但係冇理由下下陪架嘛
屋企仲有家務要做~安全情況下~日頭我就由佢唔陪佢
由佢喊下活動下~咁例如半夜2點食左個餐奶
會訓到最早試過6點叫我~最遲7點
食埋呢餐就再訓~大約10點或11點先全醒
我個b都算對我幾好架啦

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

大約6hours但分開3次. 黑眼圈很大且黑. :-(

別墅

訓6-7個鐘啦~!不過要分開訓!!最辛苦係半夜自己熟睡的時候,起身餵奶!!
因為你老公係已受訓練,特別半夜BB喊到拆天都照訓!因為我老公都係!!
[quote]
covermark 寫道:
我老公都不知o訓得幾好,有D男人拆樓都o訓得

複式洋房

你地甘問...我先至去計下...原來我平均一day訓4-5個鐘架咋, 都係分開甘訓, 怪不得我覺得自己有點"思覺失調"lu!

...真係10層"姐霞高"都蓋唔住個黑眼圈呀~~唉∼∼
哥哥係04年2月13日出世, 祈姐係06年8月29日出世, 殷妹妹就係08年1月4日出埋黎喇! 一家5口樂也融融![url=http://www.babyhome.com.tw/bb/14331]快d入黎<舜祈殷 's love channel> 探下我啦!

大宅

我日頭通常都唔訓,根本訓唔倒,又唔習慣午睡,
所以都係每日由零晨二點訓到第二朝十點醒,但
一般囡囡係呢段時間都會起身兩次食奶,即係可
以訓倒5-6hrs 左右啦.都算多架啦,

有時食完奶都會扭吓計咁就真係無得好訓.
攪到我前兩日都胃痛發作.

:-( :-( :-( :-(

大宅

依家 bb訓緊,我都應該去棉一棉.奈何 99的鼻寒聲超大呢 !  :-(

唉!去攤下都好啦 !
]My Melody[/url]

首頁

尾頁

跳至