想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想統計下, 人工流產/小產後, 你地幾耐至再有BB呢???

如題

複式洋房

Re: 想統計下, 人工流產/小產後, 你地幾耐至再有BB呢???

大宅

Re: 想統計下, 人工流產/小產後, 你地幾耐至再有BB呢???

我8月頭小產jor (5weeks)....之後keep 住睇中醫西醫....而家等緊bingo....next fri 應該知結果

別墅

我兩年前小產左, 因為好心急想要bb, 所以一個月後又再有, 但我諗可能未完全復原, 所以再次小產, 跟住我唔敢再心急, 於是休息左5個月後再試(其實人地叫我要休息半年架, 但都係有d心急囉!) 又再有, 依家bb已經出左世, 8個月啦.....總之記住, 唔好心急!

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

小產左西醫話等3個月等子宮裡面既組織生返哂先好試. 中醫就話要調理半年囉

民房

小黑咪 寫道:
小產左西醫話等3個月等子宮裡面既組織生返哂先好試. 中醫就話要調理半年囉

6月頭小X的:cry: ,旺角游醫生話要等4個月先好再有, 我就諗住等半年,而家就食緊中藥調理身体先

首頁

尾頁

跳至