夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

剛鬧交

有 d 親戚送左袋 lego 的玩具比我地, 已有小小黃,咁我老公話不如掉左佢, 咁我話 好啦..頭先佢想 law 出去掉時, 我便說不如我送比係 BK 的單親 MAMI or 有需要的人, 佢話不如比佢個朋友.. 咁我咪話吾好啦~~ 你都係放係屋企先.....佢條友即刻發晒脾氣.. 話又係我應承掉而家又反口... 你地評下理!!! 我而家真係好 angry
[ img=100,100]https://lh6.googleusercontent.com/-3hvT6GGbfsQ/Uw4LJ6y0VxI/AAAAAAAAIt8/6J5P0ppxL20/w106-h105-p/3.gif[/img]

別墅

Re: 剛鬧交

點解因為咁小事就發咁大脾氣呢?

複式洋房

可能妳老公..返工有壓力,
所以發哂脾氣, 妳唔好比妳老公影響心情,
我知道妳好嬲, 不是辦法的..

男爵府

家和萬事興

晴晴囡囡出世於2005年4月7日出生的  :-)
晴晴的網頁

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

因為你老公做唔到佢想做既野咪咁嬲囉, 同樣, 你話要比 bk有需要既媽媽, 佢話不如比佢個friend, 你自己達唔到目的都叫佢唔好掉住放埋一邊先啦. 其實2個都有唔岩. 咁咪平心靜氣傾比人好 or 掉左佢好囉, 一盒 lego又唔係好阻訂.

況且, 己所不欲, 物施於人, 諗清楚真係想幫有需要既人 or 想良心好過點才不想掉??

民房

算啦!!男人同女人在這方面係唔同架,佢覺得你送俾d佢唔識既人,不如佢俾朋友,咁咪由佢囉,唔好為咗d唔關係嘅嘢嘈同唔開心
願愛我和我所愛的人都幸福快樂! Uwants Forum :-? :-D :-D :-D

大宅

timandy :
咩佢咁家~
咁少野嘈生晒~~~

洋房

其實好少事....都唔洗咁angry

別墅

agree

bah 寫道:
其實好少事....都唔洗咁angry

侯爵府

係呢!真係好少事咋喎!洗乜咁勞氣。

大宅

講真好少事者, 唔洗為D咁嘅事而唔 HAPPY 嘛

複式洋房

算啦~
咁下次做決定之前諗清楚先
唔好再婆婆媽媽,三心兩意囉 :wink:

子爵府

好媽媽勳章

可能你老公覺得d玩具唔玩...放係到阻位...咁佢咪話掉左佢...咁佢問你意見...你話好...後尾話比bk既單親媽咪或者有需要既人...咁你老公既然比人...不如比佢朋友...可能佢覺得...比佢朋友可以好快比佢...唔需要放係屋企等人要...但係你唔比佢朋友...佢咪發脾氣囉...算啦...咁小事...唔好嬲啦...

[url=http://lilypie.com][img]

複式洋房

咁少事都有得嘈嘅...............今日唔知聽日事ah!
珍惜.................眼前人!

大宅

timandy:

妳老公面黑, 因為佢覺得妳煩, 又話掉又話唔掉, 仲要做埋d雞仔媒人, 送d"垃圾"比人。

妳angry, 因為妳老公面黑, 唔聽妳話。其實妳地兩個都無問題, 希望妳係到可以發洩到心中的怒氣!

祝妳中秋節快樂!

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

家和萬事興 ,今日中秋節開開心心~
唔好嬲啦 ^^~ 好少事好少事 ~

男爵府

咁少事都鬧交, 好明顯生活好有壓力, 放日假, 一家大細去交外玩一日, 呼吸一下新鮮空氣啦!

首頁

尾頁

跳至