自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

有無中醫介紹

家人有腎石,雖屬輕微,希望有中醫跟進。有無介紹?

男爵府

Re: 有無中醫介紹

本身我唔係好信中醫, 但我生完BB之後個頭痛到不得了, 我奶奶睇開那個中醫佢話好點叫我 try try, 咁我咪 try try law....點知比中醫 "打打默" & 睇下 "條李" 就話我個頭入佐風, 開佐2次葯比我食咁個頭就無痛lu....好神奇...
如果你須要 address 你 pm 我呀!!!!
診金好平 $25
葯費就要睇下咩葯貴葯當然貴啦!!!!
我D葯好平 only $40

複式洋房

我有個阿仔睇開既, 有好多有cancer既都去睇佢架, 不過係屯門架喎, 你有興趣我先比address你啦!
珠心算班好介紹@詳情@

大宅

畀面勳章

屯門都有dd遠,不過我們在青衣,都可以考慮。

唔該兩位都pm我啦,我家人仲行得走得,可能佢都肯去的。

大宅

Newsnoopy,

我睇開嗰個女中e喺美孚我媽咪屋企樓下架! 佢同我屋企人幾夾, 我全家都係睇佢; 診金$40, 葯多數都係around$50! 但我要返屋企睇番d葯方先俾到details你, 我再pm你吖!

男爵府

我想問吓有無人睇過銅鑼灣的劉棣欽. 聽講好多人要等好耐, 又淨係開9-12 and 3-6, 假期又唔開. 我想帶bb去睇, 佢早排肺炎入過院, 出左院後都成日咳, 加上佢晚晚都瞓得唔好, 所以我想搵個好中醫同佢調理吓. 如果係好的, 我要特登請假帶佢去. 其實我都知睇醫生係要夾, 不果都想聽吓大家的comment.

大宅

可以試下東華東院的中醫部。
Shihen

子爵府

QE- 浸大中醫診所

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

請問有冇官塘區的中醫介紹呀?
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

香港東區又有無介紹呢!

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

尖沙咀就有,唔駛煲藥,是食藥丸的,有興趣就pm 我。

複式洋房

我去荔枝角睇, 食中藥粉開水飲,唔駛煲,keep住調理身體.

等待驗證會員

lilianfwh 你好;可否pm中醫address比我

複式洋房

新華藥業(吳新橋中醫)
地址:青棉徑好勝大廈25號地下
(即係紅橋果度, 廣財街街市對面有條巷仔行入去)
電話:24570322
(8點打電話去攞籌先, 每日限睇100個籌, 記住一定要8點打呀!晏左可能會無籌架!好多人睇架!)
收費:唔收診金架!藥費約$40-$60左右
(視乎病情而定啦! 我仔睇開$50左右)
oscarlau 寫道:
lilianfwh 你好;可否pm中醫address比我
珠心算班好介紹@詳情@

首頁

尾頁

跳至