想生BB

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Mum..Mum 俱樂部 (Part 7)

[size=x-large]中秋節開新 part ~ yeah!!

侯爵府

Re: Mum..Mum 俱樂部 (Part 7)

cpm
你張 cheque 要 $360

仲有你尋晚張 mark six 未俾錢我

珍珠宮

醒目開學勳章

原來開咗新 part
等我仲係舊 part 留言 tim
你地快 d 返過去果邊睇睇

侯爵府

cpm 尋日已經問左啦, 係有既

[quote]
chilli 寫道:
我都話實收 ga la

你有無問過, 大咪讀果間有無得申請減免?
我睇 d 幼稚園天書, 有 d 學校係無參加減免津貼 (即你合資格都無用).

[quote]

伯爵府

祝各位ee & 小朋友,

中秋節快樂!

Charlot 小朋友

侯爵府

check 左啦 ~
2004 年 10 月 15 日 = 舊曆九月初二

[quote]
chilli 寫道:
b 女...你又生日啦.

ceci...幫我查查 oo 舊曆生日係几月几日? 當年係法國, 我完全忘記

侯爵府

無傷肝

[quote]
chilli 寫道:
原來開

侯爵府

chilli
好在 oo 11 月先開學, 避左中秋節同 halloween, 唔係你又要買 2 套衫俾佢返學

好似 b 女咁, 今日中秋節就要著中國服返學, 我尋晚放工先係 wanchai 拿拿臨買左套咋, 我估 halloween 佢都要, 我又要去搵 halloween 衫俾佢啦 :-| :-| :-|

侯爵府

[size=medium]charlot 小朋友 & 911 ee

[size=medium]中秋節快樂 ~

[size=medium]大咪字 ~ :mrgreen:

ew911 寫道:
祝各位ee & 小朋友,

中秋節快樂!

Charlot 小朋友

珍珠宮

醒目開學勳章

你地覺得 10 月 7 日出果個黃色袋靚 d, 定白色波點 (10 月11 日出) 果個靚 d?

http://www.garcia-style.com/

你入到去 click 隻 "狗" 果個圖案會見到出咗一排袋.
即左邊數過黎第三同第四個.

珍珠宮

醒目開學勳章

我查實想避埋個 x'mas, 一月先比佢返.
x'mas 有假期, 蝕水.

不過 oo 果間好似無 b 女呢間咁多野玩 bor.
而家都未出通告話要 halloween 扮鬼扮馬 (我有 fd 個仔讀緊)
今日都係著便服返學, 唔駛著中國服.

ceci愛大咪 寫道:

chilli
好在 oo 11 月先開學, 避左中秋節同 halloween, 唔係你又要買 2 套衫俾佢返學

好似 b 女咁, 今日中秋節就要著中國服返學, 我尋晚放工先係 wanchai 拿拿臨買左套咋, 我估 halloween 佢都要, 我又要去搵 halloween 衫俾佢啦 :-| :-| :-|

珍珠宮

醒目開學勳章

911....唔見你几日, 好忙呀? 同 charlot 去邊樹賞月呀? 我今晚去維園睇花燈呀.

伯爵府

chilli,

我周圍走呀!

昨天同charlot 去左屋企留下玩.因為,屋村有活動.charlot 昨天有兩個吹氣狗仔及兔仔.都唔知幾開心.

又有得free 睇掌,我mami 就排隊睇左.講d 野講左= 無講.

打算,今晚同charlot 去樓下beach 賞月.

大宅

chilli 寫道:
你地覺得 10 月 7 日出果個黃色袋靚 d, 定白色波點 (10 月11 日出) 果個靚 d?

你入到去 click 隻 "狗" 果個圖案會見到出咗一排袋.
即左邊數過黎第三同第四個.

哈哈我都like呀,日本買會唔會平d呢,人我細老月中去東京玩,我已search晒print晒資料比佢叫佢同我買

侯爵府

你避得 x'mas 都避唔到農曆年啦

chilli 寫道:
我查實想避埋個 x'mas, 一月先比佢返.
x'mas 有假期, 蝕水.

不過 oo 果間好似無 b 女呢間咁多野玩 bor.
而家都未出通告話要 halloween 扮鬼扮馬 (我有 fd 個仔讀緊)
今日都係著便服返學, 唔駛著中國服.

侯爵府

我部機咩都睇唔到 ar :-( :-( :-(
淨係見到一個白色晝面 + 中間一隻狗 :-| :-|

[quote]
chilli 寫道:

你入到去 click 隻 "狗" 果個圖案會見到出

侯爵府

睇到啦, 睇到啦, 我會揀白色波波果個

[quote]
chilli 寫道:

你入到去 click 隻 "狗" 果個圖案會見到出

侯爵府

chilli
你幾多點黎到 wanchai ar :mrgreen:

侯爵府

收工 lu

珍珠宮

醒目開學勳章

好豐富 bor 賞月啦
早知我都入黎你到
維園把鬼!!!!

ew911 寫道:
chilli,

我周圍走呀!

昨天同charlot 去左屋企留下玩.因為,屋村有活動.charlot 昨天有兩個吹氣狗仔及兔仔.都唔知幾開心.

又有得free 睇掌,我mami 就排隊睇左.講d 野講左= 無講.

打算,今晚同charlot 去樓下beach 賞月.

首頁

尾頁

跳至