想生BB

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: Mum..Mum 俱樂部 (Part 7)

大咪會同我 zzzz, 我隻 6 自己顧自己

最弊佢要我 help 呢

[quote]
chilli 寫道:
到時大咪會自己 zz 一間房定同你 zzz?

侯爵府

中秋果晚我教大咪邊個係 moon, 點知佢叫 '亞 moon', cpm 咪同佢講亞蘇個節目先有 '亞 moon' lor

到第二晚, 同佢一出街就指住個天係咁 '亞 moon, 亞 moon', 跟住 sunday 果朝一起身又 '亞 moon' 我話夜晚先有 '亞 moon' 架 :mrgreen: :mrgreen: 不過佢都係唔多理我, 一咪係咁 '亞 moon, 亞 moon'

珍珠宮

醒目開學勳章

你咪咁衰啦, 要仔唔要 6

[quote]
ceci愛大咪 寫道:

大咪會同我 zzzz, 我隻 6 自己顧自己

最弊佢要我 help 呢

珍珠宮

醒目開學勳章

我教咗 00 成個月, 佢都係尋日先有少少識分 sun 同 moon

珍珠宮

醒目開學勳章

要几號之前寄去?

[quote]
ceci愛大咪 寫道:

交 form 寄去就 ok

珍珠宮

醒目開學勳章

ceci

而家係 msn 可唔可以send相比你?
夜晚好難遇到你.

侯爵府

我 like 大咪多過佢麻

chilli 寫道:
你咪咁衰啦, 要仔唔要 6

侯爵府

我隻 6 話個太陽殘晒眼都係咁叫 '亞 moon'

[quote]
chilli 寫道:
我教

侯爵府

no la, 公司收唔到 ar :-( :-( :-( :-(

chilli 寫道:
ceci

而家係 msn 可唔可以send相比你?
夜晚好難遇到你.

珍珠宮

醒目開學勳章

你愛人睇到你呢番說話會好傷心 :-( :-(
shuuuuuuuuuuuuuuuu

[quote]
ceci愛大咪 寫道:

我 like 大咪多過佢麻

侯爵府

我又唔怕俾佢睇到, 呢個係事實 :mrgreen:

我曾經同佢講過, 如果佢有咩對我唔住, 我一定同大咪改姓

chilli 寫道:
你愛人睇到你呢番說話會好傷心 :-( :-(
shuuuuuuuuuuuuuuuu

珍珠宮

醒目開學勳章

好權威!!
不過我睇你愛人都唔敢
佢唔怕你扭甩佢個頭咩

珍珠宮

醒目開學勳章

我整咗 d theme 落電話

侯爵府

人既野好難講, 可能佢表面驚我, 耐心不知幾恨我呢

chilli 寫道:
好權威!!
不過我睇你愛人都唔敢
佢唔怕你扭甩佢個頭咩

侯爵府

你覺得點 ar, 尋日同 cpm 整個 lv, 我覺得普通左 d
同佢整個 '軟硬', 又太花 :-| :-|

個包包如何

[quote]
chilli 寫道:
我整

珍珠宮

醒目開學勳章

總好過佢又恨你, 又唔驚你.

我發覺當我鬧我老公時, 佢表面好恨我!!
當我唔出聲時, 佢又好愛我@.@

[quote]
ceci愛大咪 寫道:

人既野好難講, 可能佢表面驚我, 耐心不知幾恨我呢

珍珠宮

醒目開學勳章

係呀, 個 lv 唔掂, 唔夠 sharp, 之前 w800i 果個好靚, 彩色 lv, 按入去係會變黑色 lv.

包包勉強都 ok, 但都係花咗 d, 難睇 d 字.

[quote]
ceci愛大咪 寫道:

你覺得點 ar, 尋日同 cpm 整個 lv, 我覺得普通左 d
同佢整個 '軟硬', 又太花 :-| :-|

個包包如何

侯爵府

咁仲好, 佢係面上已經表露過你睇, 好過估估下

chilli 寫道:
總好過佢又恨你, 又唔驚你.

我發覺當我鬧我老公時, 佢表面好恨我!!
當我唔出聲時, 佢又好愛我@.@

侯爵府

你可以 dl w800i 果個架, 一樣用到喎 :mrgreen:

[quote]
chilli 寫道:
係呀, 個 lv 唔掂, 唔夠 sharp, 之前 w800i 果個好靚, 彩色 lv, 按入去係會變黑色 lv.

包包勉強都 ok, 但都係花

侯爵府

我一陣去 花園街 買返學用白色冷外套
oo 需要買嗎 ??
要就 call 我, 我幫佢買麻啦 :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至