想生BB

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章

Re: Mum..Mum 俱樂部 (Part 7)

no ar, 係可以 dl 入去, 但唔識轉色.

[quote]
ceci愛大咪 寫道:

你可以 dl w800i 果個架, 一樣用到喎 :mrgreen:

侯爵府

oh....no :-| :-|

chilli 寫道:
no ar, 係可以 dl 入去, 但唔識轉色.

珍珠宮

醒目開學勳章

ceci
買唔買到冷衫呀?

我想買長袖白色底衫, 花園街有無?

cpm,ceci
申請渣打信用咭, 4 個月內簽 $8800, 加 1200 蚊可獲一部 k800i, 我隻 6 諗住出. 仲有一間唔記得乜銀行, 你同佢借 4 萬, 就送一部 k800i 比你.

子爵府

chilli 寫道:
ceci
買唔買到冷衫呀?

cpm,ceci
申請渣打信用咭, 4 個月內簽 $8800, 加 1200 蚊可獲一部 k800i, 我隻 6 諗住出. 仲有一間唔記得乜銀行, 你同佢借 4 萬, 就送一部 k800i 比你.

買部 k800i 都唔洗禁貴 $10000 可以出三部都得, 渣打

珍珠宮

醒目開學勳章

但你 look $8800 野係可以買其他野 bor, 機價只係千二.

平時一個月都要找几千銀咭數, 而家有野送, 我地覺得抵好多呀.

之前 hk bank 張咭, look 9 千几有部samsung dv 機, 啱啱上星期攞咗返屋企, 仲未得閒研究點用.

我最近申請咗 hello mimi 信用咭, 我貪佢個雪櫃仔 (look 滿 3800 送), 可以用黎裝護膚品.

你同你老公有無用生滋 plan ar?

珍珠宮

醒目開學勳章

我去 zz, 好眼 zz
我今朝 8 am 起咗身
oo 傻咗, 佢 730am 醒咗自己走咗出廳 sofa
到佢老豆 8 am 出門口返工
佢就走入我間房叫我: or 尿 or 尿
唔知佢係咪知道自己就快要返學
要 train 自己早 d 起身呢!!!

侯爵府

侯爵府

買到, 但最細 size 都大件, 我估 k1 先岩著

有白色底衫, 我舊年都買左好多件俾大咪, 料又靚又 soft

chilli 寫道:
ceci
買唔買到冷衫呀?

侯爵府

簽$8800 仲要加 $1200

咁借 4 萬息口係幾多先 ????

chilli 寫道:
cpm,ceci

侯爵府

你係 like hello mimi 定個雪櫃仔先 :mrgreen:

我屋企都有隻白色蛋形雪櫃仔, 我老公居然話掉左佢喎 佢都痴線, 雖然係人地俾, 都唔好咁浪費, 佢覺得個雪櫃唔夠凍喎 我咪話佢 lor, 上次係因為佢 off 左個 power, 攪到 d 野雪唔耐先唔夠凍, 佢覺得個雪櫃 power on 後個零鐘外層都發熱, 認為唔安全喎

[quote]
chilli 寫道:
但你 look $8800 野係可以買其他野 bor, 機價只係千二.

平時一個月都要找几千銀咭數, 而家有野送, 我地覺得抵好多呀.

之前 hk bank 張咭, look 9 千几有部samsung dv 機,

侯爵府

都話而家 d 小朋友 clever 啦

[size=x-large]oo 叻仔 ~

[quote]
chilli 寫道:
我今朝 8 am 起

子爵府

早晨 ~

子爵府

oo 叻仔

chilli 寫道:
我今朝 8 am 起咗身
oo 傻咗, 佢 730am 醒咗自己走咗出廳 sofa
到佢老豆 8 am 出門口返工
佢就走入我間房叫我: or 尿 or 尿
唔知佢係咪知道自己就快要返學
要 train 自己早 d 起身呢!!!

子爵府

chilli

今朝幫妳問左交 form 可以郵寄 :lol:

伯爵府

各位早.

chilli,

我想問你之前係未係re-on order 明治呀? 有無試過係B&M order 奶粉?

珍珠宮

chilli
寄 form 時記住 check check attachment 係咪已經齊晒

珍珠宮

chilli
我睇你真頭痛, 要同 oo 報咁多間學校

我想俾小小意見......記住傳統所謂名校唔等於好, 正如今年 '皇仁' 出左 6 個 10 優狀元, 但亦都出左 2 個

珍珠宮

chilli
除左 bv 同 gucci, 仲有無其他牌子話繩提意呀

珍珠宮

chilli
聽日曾特首會講司政報告, 你幫我聽住幼稚園有乜著數, 快快 report 過我知 :mrgreen: :mrgreen:

珍珠宮

chilli
我隻 6 尋晚搬晒細房 d 野出廳, 今晚準備油油, 人真係衰, 以前咁多時間我地又唔去做, 攪到而家 sat 送櫃黎先拿拿淋做做做

首頁

尾頁

跳至