想生BB

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

Re: Mum..Mum 俱樂部 (Part 7)

chilli
佢都係 like k800i 多 d :mrgreen: :mrgreen:

chilli 寫道:
要知息口几多呀?
因我地都無諗住借

look 咭就 ok
因無野送我地都會 look

我隻 6 今日去金鐘申請渣打咭 (擺 road show)

珍珠宮

chilli
夠架

chilli 寫道:
條領彈性夠唔夠?
你知亞 o 個頭有几大啦!!!!

珍珠宮

收到

chilli 寫道:
以後我收唔到電話, 就一定係會所或樓下商場.

有急事可以 send 短訊比我, 短訊會係我行番出少少既地方收到.

珍珠宮

11:00 am

chilli 寫道:
what time?

珍珠宮

chilli
其實 kln tong 所有學校都唔近 mtr, 仲之間間都要行餐死 :cry: :cry: :cry: :cry:

至於美孚新村, 我老公 boss 都係住果度, 佢地都有養狗 bor

伯爵府

chilli,

咁都係平均jei!
我都無刻意去數.
都只係差唔多1個月1罐. 同你一樣情況.
而都係每日有時700ml,有時500ml.
但都試過1罐飲左1.5月.
因為,我有係can 上mark down 開罐日期.

伯爵府

chilli,

仲想問你覺得oo 飲左森永之後
胃口及ng ng 情況有無分別呀?

珍珠宮

每日飲 700ml 喎, 點飲到 1-1.5 個月 ar
大咪而家每日飲 500 - 600ml (2餐), 都係 2 weeks 到一罐喎!!

個零禮拜就差唔多

ew911 寫道:
chilli,

森永食得快呀!咁,我真係唔知wow!

明治一罐食幾待呀?
森永,charlot 每日都飲大約700ml,就一罐可以食1-1.5個月.

珍珠宮

cpm
欠我 $304

子爵府

cecichau 寫道:

cpm
欠我 $304

珍珠宮

醒目開學勳章

ngng 同以前一樣.
但胃口好似好咗好多,
至少食飯時鬧少咗佢

ew911 寫道:
chilli,

仲想問你覺得oo 飲左森永之後
胃口及ng ng 情況有無分別呀?

珍珠宮

醒目開學勳章

點會同我差不多呀?
我一罐係飲到個零星期 (week)
唔係 1-1.5 月呀!!!!

同埋奶粉開咗, 最好一個月內飲晒 bor

ew911 寫道:
chilli,

咁都係平均jei!
我都無刻意去數.
都只係差唔多1個月1罐. 同你一樣情況.
而都係每日有時700ml,有時500ml.
但都試過1罐飲左1.5月.
因為,我有係can 上mark down 開罐日期.

珍珠宮

醒目開學勳章

但問過, 公契唔准養狗.

如果層樓我係買既都唔驚,
但租就怕, 唔想偷偷摸摸.
一陣比人告咪仲 c !!!

一係叫你 honey 幫我問問佢 boss,
係咪真係養都無人理?!

我聽聞翻新咗既座數, 捉得好嚴.

如果 oo 返得 kln tong, 就預咗搭保母車.

chilli
其實 kln tong 所有學校都唔近 mtr, 仲之間間都要行餐死 :cry: :cry: :cry: :cry:

至於美孚新村, 我老公 boss 都係住果度, 佢地都有養狗 bor

珍珠宮

醒目開學勳章

而家做緊.

[quote]

11:00 am

珍珠宮

醒目開學勳章

佢叫我出部新, 讓部 800i 比佢喎
我都未有 target, 佢遲多二個月問我就差不多.

佢原本想出 sony z710i (摺機), 但我覺得個樣好衰 (鈍), 叫佢唔好出!!

[quote]

chilli
佢都係 like k800i 多 d :mrgreen: :mrgreen:

珍珠宮

醒目開學勳章

明白.
等我去花園街買底衫時順便去埋整.

[quote]
cpm 寫道:

應該可以唔要個公仔, 旺角中心對住的士站街鋪.

珍珠宮

醒目開學勳章

cpm, ceci

大咪 b 女一餐食到几多碗飯 ?
送 + 飯, 以包包超人碗計.

珍珠宮

醒目開學勳章

我去買送.

子爵府

妳去之前 check check 好佢係臨時鋪, 我有時間順便幫妳整, 係咪要百佳印花 pm address 比我.

[quote]
chilli 寫道:
明白.
等我去花園街買底衫時順便去埋整.

伯爵府

可能真係明治係thick d. [quote]
chilli 寫道:
ngng 同以前一樣.
但胃口好似好咗好多,
至少食飯時鬧少咗佢

[quote]

首頁

尾頁

跳至