跳至

首頁

尾頁

大宅

今晚你地會在大埔邊處過中秋?

海濱公園今年有無燈會呢? 同小朋友去邊好呢?

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

Re: 今晚你地會在大埔邊處過中秋?

我都諗住今晚同男家係街市三小姐做完節後去海濱行下...同d仔玩下燈籠...

你地啦有無話去邊呀?

複式洋房

HI ,

沙田有好靚花燈看-會去沙田

大宅

我都想知海濱公園有無花燈欣賞?

縉媽 寫道:
海濱公園今年有無燈會呢? 同小朋友去邊好呢?

大宅

昨晚同阿仔係樓下玩咋
邊度都冇去
阿仔還唔見左電話....真慘

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

嘩!尋晚海濱好多人呀!

人山人海...

大宅

老公話海濱好多人, 所以無去...只在樓下燈會處行了一陣(只同細仔, 大仔情願找周公... )再行咗陣jusco...

MonAnson: 早二天有火警, 近你嗎? 亞仔咁失魂...個電話係你果個嗎? 咁我點找你.

p.s ms. kim&venus都已話今個星期六ok, 準時見

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

縉媽,
海濱真係好多人, 我地車出工業村泊低同佢地踩單車, 行人路同單車都行滿人, 係踩到尾走去工業村踩至舒服d, 你call 我時未問你有無出黎就收左線, 仲諗住睇下見唔見到面 :mrgreen:

Mon,
做咩Anson 玩到連電話都無埋, 咁咪又有新機用

大宅

縉媽:
小火警就係中秋當晚, 7點幾我放工時見到好多警車.消防車.等停係我媽樓下,不過影響不大.
唔係我唔見!!!係失魂仔玩到癲哂連(佢)電話唔現埋!!!

大宅

VENUSSUM

好彩係部電話係舊機, 唔直$$$, 如果唔係佢就慘 LAW
現在米等 VENUSSUM 姨姨同 縉媽姨姨送新機 LAW

大宅

MonAnson & VENUSSUM

我報窮先啦!

記得今個星期六我地的約會噃...

首頁

尾頁

跳至