育兒好物

跳至

首頁

尾頁

別墅

小小愛因斯坦DVD

有冇人用緊?昨天買了一隻給BB,她很喜歡看

等待驗證會員

Re: 小小愛因斯坦DVD

我囡囡都睇緊,係playgroup嘅呀sir 介紹架, 係呢,你買咗邊隻呀?

別墅

不知道,是我太太買的

大宅

請問啱幾大的小朋友看? 內容大概點樣? 可以係邊度買到?

別墅

Have a look at www.babyeinstein.com. 我太太於大眾書局買

伯爵府

好媽媽勳章

我有齊成套, 但係我個仔好似麻麻地 :-(
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

別墅

How much for the whole set?

公爵府

其實小小愛因斯坦是否 for 6-18m 啱睇d

別墅

My BB only 2 and a half month but she likes it.

等待驗證會員

其實你可以自己CHOICE, 有部份係由0-2yrs,0-3yrs,又有粵語,英語,又有八國語言,我囡囡就睇緊八國語言呢套, 遲d會成套都買晒,because she very like it....

Luzern 寫道:
其實小小愛因斯坦是否 for 6-18m 啱睇d

別墅

Yes, 我的bb也是看八國語言,看到入晒神和留晒口水

男爵府

my baby does not like it... he loves DWE

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

美國版 - DVD NTSC Region 1 (US and Canada)
, 朋友幫我買回來, 21DVD, 為HK$200左右

cowfubaby 寫道:

侯爵府

邊到有得賣 & hk 買 how much ?

複式洋房

幾好 仔仔睇到眼定定,配樂好聽,
之前在書展買 3隻/$100
*內容似" your baby can read" 每集不同主題 教幾個字

原來美加版 平好多 要試找找 書展時dvd要 $80/隻

szeszes 寫道:
美國版 - DVD NTSC Region 1 (US and Canada)
, 朋友幫我買回來, 21DVD, 為HK$200左右

[quote]
cowfubaby 寫道:
[/quote]

大宅

is it original version?
seems like (copy) ?-(
我只講事實

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

應該係 original version, 因為在以下 website 公開賣緊, 無理由在美國公開賣copy版既.

係呢個 website 都賣緊呢一套, 你可以去睇下 (當然我朋友既價錢平呢個 website 好多啦!!!):
http://www.einsteindvd.com/product/BabyEinstein20DVDSet

janjet 寫道:
is it original version?
seems like (copy) ?-(

大宅

Hi szeszes,

想請問套CD係學物架?生字?
值得買嗎?囝囝宜家6個月,
Thx. a lot !!!

Fi Fi

水晶宮

兩種都有, 因為我果套有21DVD (有學字 及 事物)

我托朋友買, HK$200幾 就有21DVD, 當然值得啦! 為HK$10/只 DVD, 只不過係美加版, 可能有些 DVD機唔 support.

如果在香港買, 為 HK$80-120/只 (depend on 那一只)呢.

男爵府

szeszes
我都有興趣,但驚DVD機唔 support

首頁

尾頁

跳至
熱門主題