親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

急問!香港濕地公園是否適合4個月BB及推BB車去?

各位媽咪:

如上題, 請各位多多提供意見?
另是否有很多石級路呢?

Tks!
[img align=left]D:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\▲▽◎~1.gif[/img] [img align=left]C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\p1.gif[/img]

子爵府

Re: 急問!香港濕地公園是否適合4個月BB及推BB車去?

推BB車很方便, 不用擔心!

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

對! 推BB車很方便, 好多bb車tim!

最好帶蚊貼, 帶把遮, 大人bb都帶定水就得。
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我住係天水圍所以好多時過去濕地公園,首先你地要了解呢個公園係靜態公園,我係去影相所以就好多時去,如果諗住一家大小去行就會覺得冇野玩只係得貝貝睇下.

我好多時聽到d一天遊旅客來到就好不耐煩咁大大聲話個公園把鬼冇野玩冇咩好睇,so...呢個公園最適合教育同d有時間好喜歡睇大自然d朋友去.(帶埋望遠鏡睇野果種就更適合啦)

<br><br>

大宅

我覺得不息合 :lol:

首頁

尾頁

跳至