夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

今日我生日,要去奶奶度做節,好慘 !!!

:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

大宅

Re: 今日我生日,要去奶奶度做節,好慘 !!!

London

HAPPY BIRTHDAY TO YOU

你咪同你奶奶食咗飯後, 咪搵你地節目囉

洋房

London

食完飯未拿拿聲走人兩公婆去happy囉,而且明天又係假期大把時間玩啦

happy birthday to London
happy birthday to you

複式洋房

LONDON,

祝妳 HAPPY BIRTHDAY TO YOU

係奶奶屋企食完飯, 再食蛋糕..

大宅

:-( :-( :-( 係我就扮病唔去做節 :tongue:

男爵府

好媽媽勳章

我重慘呀,因為我係冬至出世,舊時未結婚都可以話唔駛返去做節,結咗婚之後奉旨要返去做節,呢幾年都無係正日慶祝生日嗱.

民房

唔知講乜~~~~因為我最唔中意奶奶~~ :-(

大宅

生日快樂.

我都慘, 我都要返99度做節.
佢又黑面.
日日唔知忙d乜~ 唔開心就唔好諗~ 別在最失望時 想最壞的事(新鴻基郭炳江講o架) 世事無窮做到老時學到老 人生有幾得寬懷處且寬懷

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

London,

生日快樂! 哈哈.... 我都係今日生日架. .... 唔好唔開心啦.. 快d 食完飯.. 去2 人世界啦

大宅

Hello London, Ruby,

Me too! It's my b-day too!

Happy B-day to us!

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

BoMomMom...

Happy Birthday.... 我都係第一次識人同我同一日生日咋

子爵府

好媽媽勳章

算啦...食完飯咪早d走...然後搵節目...

[url=http://lilypie.com][img]

別墅

lodon
生日快樂,食完咪鬆人囉,跟住咪去happy囉,正

大宅

Happy Birthday,

算啦, 你都好我好多, 我有年生日係年初一, 都要係同99過.

但以後打死都唔制. 因那年生日最唔開心. :-( :-(

首頁

尾頁

跳至
熱門主題